H halilgns 80+ Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim GanalıV2 4 Eylül 2024 #1 Herkese merhaba dostlarım ilk masaüstü bilgisayarı mı aldım ama bunu TV ye bağlamam gerek geçici olarak ama hiçbir kablodan anlamıyorum PC ekran kartlı hdmı kablosuyla bağlayabilir miyim monitör alana kadar
Herkese merhaba dostlarım ilk masaüstü bilgisayarı mı aldım ama bunu TV ye bağlamam gerek geçici olarak ama hiçbir kablodan anlamıyorum PC ekran kartlı hdmı kablosuyla bağlayabilir miyim monitör alana kadar
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,946 Dahası Reaksiyon skoru 5,558 İsim Emre siyah 4 Eylül 2024 #2 hdmi girişi varsa televizyonda bağlarsınız
H halilgns 80+ Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim GanalıV2 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: hdmi girişi varsa televizyonda bağlarsınız Devamı için tıklayın... Sadece HDmi değil mi
emreBeoa yazmış: hdmi girişi varsa televizyonda bağlarsınız Devamı için tıklayın... Sadece HDmi değil mi