- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitörde sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz. Sorun muhtemelen benim kartta ya da kabloda. İçiniz rahat olsun yaniAga ayni monitörü 3050 li laptopa alacaktım korkuttun beni.
Hocam monitörde sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz. Sorun muhtemelen benim kartta ya da kabloda. İçiniz rahat olsun yaniAga ayni monitörü 3050 li laptopa alacaktım korkuttun beni.
Dönüştürücü kaynaklı.Ugreen'in 1 metrelik dvı to hdmi dönüştürücü ile kullandım sistemi.
Muhtemelen dönüştürücüden dolayı.
Peki bana güzel bir dönüştürücü önerebilir misiniz?Dönüştürücü kaynaklı
144hz destekleyen dönüştürücü olduğunu sanmıyorum hocam.Peki bana güzel bir dönüştürücü önerebilir misiniz?
Peki hocam şimdi ben direkt ugreen 1 metre kablo kullanmak yerine sadece dvı d to hdmi aparatını taksam, monitörden çıkan hdmı kablosunu da bağlayıp monitöre taksam 120hz alabilir miyim? (Dediğim gibi monitör hdmı'de 120hz'miş.)144hz destekleyen dönüştürücü olduğunu sanmıyorum hocam.
Aldım hocam laptopta sorun yașamam değil mi?Hocam monitörde sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz. Sorun muhtemelen benim kartta ya da kabloda. İçiniz rahat olsun yani
Arkadaşların da dediği gibi bendeki sorun kablodan dolayı. Yoksa monitörde sıkıntı yok. Sizde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Forumlardan laptopa bağlama hakkında yazıları varsa okuyun tavsiyem. Ya da ayrıca konu açabilirsiniz emin olmak için.Aldım hocam laptopta sorun yașamam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hdmi ile bağlayacağım sadece
Hdmı to hdmı ile 120hz verir hocam.Aldım hocam laptopta sorun yașamam değil mi?
Hdmi ile bağlayacağım sadece
144 alamaz mıyım?Arkadaşların da dediği gibi bendeki sorun kablodan dolayı. Yoksa monitörde sıkıntı yok. Sizde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Forumlardan laptopa bağlama hakkında yazıları varsa okuyun tavsiyem. Ya da ayrıca konu açabilirsiniz emin olmak için.
Hdmı to hdmı ile 120hz verir hocam.
Hocam baktığım bir forumda arkadaş hdmı ekran kartından bu monitöre hdmı bağlantı gerçekleştirmiş ve 120 hz almış. DP ile bağlayın diyorlar. Benim deneme fırsatım olmadı yoksa bilgilendirirdim. İsterseniz siparişi iptal edip bir de satıcılara sorun. Sanıyorum ki Hepsiburada üzerinden aldınız zaten bir sıkıntı çıkmaz.144 alamaz mıyım?
ekran karıtına takacaksın hdmıyıMerhaba arkadaşlar. Daha yeni Samsung CRG 5 monitör aldım. Benim kasada RX 470 var ve sadece dvı d çıkışlı (çıkış dual link galiba). Neyse ben bu zamana kadar 60hz monitörümde Ugreen'in 1 metrelik dvı to hdmi dönüştürücü ile kullandım sistemi. Aynı kabloyu yeni aldığım monitöre takınca maksimum 60hz gösteriyor. Sistemdeki bios güncel değil ancak Windows formatladim ve ekran kartı sürücüsü güncel. İnternetten biraz daha bakındım zaten benim monitör hdmı bağlantısında 120 hz veriyormuş. Ancak bu bana yeterli şimdilik. Benim sorunum niye 60hz gösterdiği. Kablodan dolayı mı? Başka bir kablo var mı bildiğiniz 100hz üstü verebilecek. Veya da bu durumda dvı to dp gibi bir yöntemle alabilir miyim bu yüksek hz oranlarını. Diyelim ki hiçbir şekilde alamıyorum, o zaman da oynadığım oyunlarda FPS sınırını kapatırsam oyun 60hz üstüne çıktığı taktirde yine yırtılma olmadan yüksek FPSleri görebilir miyim? Biliyorum soru uzun oldu forumdaki ilk sorumdu cevap veren vermeyen herkese teşekkürler.
Ağa ekran kartında hdmı yok ki.ekran karıtına takacaksın hdmıyı
displayport muAğa ekran kartında hdmı yok ki.
Hocam benim monitörde hem hdmı hem DP var da ekran kartında sadece dvı d dual link var.displayport mu
144hz demişsiniz hdmı olmalı