hocam monitör nasıl sizce alınır mı? görüntü kalitesi v.s ghosting var diyorlarHocam benim monitörde hem hdmı hem DP var da ekran kartında sadece dvı d dual link var.
hocam monitör nasıl sizce alınır mı? görüntü kalitesi v.s ghosting var diyorlarHocam benim monitörde hem hdmı hem DP var da ekran kartında sadece dvı d dual link var.
Bu fiyata iyidir. Ben zaten tam performanslı deneyemedim 60hz alabiliyorum. Görüntü kalitesi olarak güzel. İncelemelere de bakılarak alınabilirhocam monitör nasıl sizce alınır mı? görüntü kalitesi v.s ghosting var diyorlar
eyw bu arada dönüştürücü veya kablodan veya monitörün menüsüne gir orda hz si gözüküyor ordan da ayarlıya biliyorsun galiba bi bakBu fiyata iyidir. Ben zaten tam performanslı deneyemedim 60hz alabiliyorum. Görüntü kalitesi olarak güzel. İncelemelere de bakılarak alınabilir
Dönüştürücüyü çıkardım. Hdmı çıkışı olan bir dvı d aparatı taktım (bu benim normalde kullandığım dönüştürücünün hdmı kablosu olmayan hali.) Daha sonra monitörün kutusundan çıkan kabloyu o aparata ve monitöre bağladım. Sonuç yine aynı, 60Hz. Mecbur ekran kartımı değiştireceğim.Muhtemelen dönüştürücü ya da DVI kaynaklı
Monitörün menüsüne bakmıştım ancak bulamadım orayı. Herhangi bir videosu var mı belki oradan yapılıyordur.eyw bu arada dönüştürücü veya kablodan veya monitörün menüsüne gir orda hz si gözüküyor ordan da ayarlıya biliyorsun galiba bi bak