SSD ya da ekran kartından geliyordur.Merhaba 1 hafta önce PC aldım 2 gün önce kasadan çok hafif bir cızırtı sesi duydum ses bilgisayara yük binince artıyordu. Neden olabilir? Rtx3060, i5 12400f
Peki Coil while olduğunu nasıl anlayabilirim bi testi falan var mıCoil whiledir. Öyleyse sorun veya problem değil. Kart yüke girince olur. Rahatsız etmiyorsa sorun yok.
ben 2 yıldır cızırtı sesiyle kullanıyorum bi sıkıntı yok ama kulağım sağır oldu
Bir de ses zamanla artar mıPeki Coil while olduğunu nasıl anlayabilirim bi testi falan var mı
Benim 3060ta da vardı garantiye gönderdim bişe yapmadılarBir de ses zamanla artar mı
Benimki artmadı nisanda aldiydim aldığım ilk günden beri vardı sesBenim 3060ta da vardı garantiye gönderdim bişe yapmadılar
Benim 3060ta da vardı garantiye gönderdim bişe yapmadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki artmadı nisanda aldiydim aldığım ilk günden beri vardı ses
teşekkür ederim açtım baktım ses bariz ama aşırı değilkasanın yan camını acıp oyun açıkken bi dinleyin büyük ihtimal ekran kartında coil whine vardır. coil whine çoğu yeni nesil kartta çıkıyor normal bir durum oldu artık. çok şiddetliyse servise göndertip değişim talep edilebiliyor diye biliyorum ama belirli bir db üstünde ses çıkartıyorsa.