Neler Yeni

Merhabalar Apple watch 1 2021 yılında mantıklı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
BARAN MUTİ
Selamlar apple watch 1 hala kullanan var mı aranız da uygun fiyatlı geldi ve ios kullancısıyım fakat 3 4 5 6 gibi serisi çok pahalı geldi bunlardan farkı nedir bataryası olduğunu biliyorum merak erriğim başka konu ios sürümü ile alakalı bir durumu var mı ?

HoYeon Jung

80+ Gold
Selamlar apple watch 1 hala kullanan var mı aranız da uygun fiyatlı geldi ve ios kullancısıyım fakat 3 4 5 6 gibi serisi çok pahalı geldi bunlardan farkı nedir bataryası olduğunu biliyorum merak erriğim başka konu ios sürümü ile alakalı bir durumu var mı ?
Pek bilgim yok o nedenle beni ciddiye almayın lakin zamanında benimde merakım vardı ve çok ufak bir araştırma imkanım oldu. Bence alınmaz, nedeni ise çok belli. Eski. İleride sorun çıkartır diye düşünüyorum. Gerekirse paranızı biriktirin ve 3 alın. Yanlışım varsa bilgili kişiler düzeltsin :)

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
şarjı fazla dayanmıyor diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom