seniyazdim
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 324
- İsim
- Ali Arslan
Kamerası se 2020 ile aynı o da 8 ile aynı yani iphone 13 ile ayni değil zaten lems büyüklüğünden belli pluyor se 2020 den daha iyi olmasinin sebebide kamerayi yazilimla düzeltiyorlar donanim ayniSelamlar. samsung galaxy s9 kullanıyordum klasik samsung sorunsalı çok kasmaya ve bitmeye başladı zamanla ve eski iphone kullanıcısı olarak iphone cihazlara baktım 1 saat önce.
İphone X ya da 11 alacaktım özelliklerine baktım gayet de yeterli çok çok sağlamlar fakat babamda SE 2020 vardı dedi ki bir bak 2022 olanı çıkmıştı onun iki ay önce daha iyi o dedi baktım iphone 13 pro max ile aynı işlemci aynı kamera vs. ye sahipti sadece ekran boyutu farkı batarya farkı ve bir kaç özellik farkı vardı aralarında. bende SE 2022 Alsam daha iyi diye düşündüm 10500 liraya sıfır apple türkiye adlı satıcıdan aldım bonus puanlarımız var diye. 3 gün içinde elimde olurmuş mantıklı bir alım yaptığımı düşünüyorum. iphone 13 ün minimal hali resmen telde oyun oynayan biri değilim gündelik kullanım vs. için aldım ara sıra belki ufak tefek oyun oynarım incelemlerine baktım yorumlarına baktım herkesin alternatifi 13 olmasına rağmen herkes çok memnundu. bende 10500 gibi neredeyse beleş bir rakama aldım ki. iphone x bile yenilenmiş ve teşir ürünleri bile 9k dan başlıyordu fiyatları boyutu da babamın SE 2020 versiyonu ile aynı elime aldım baktım baayağı da inceledim çok çok hoşuma gitti 2020 versiyonu bile almışken babam 2022 al dedi kendisi ısmarladı sağolsun kullanan var mı herkes çok memnun kalacağımı söyledi çok mantıklı bir hareket yaptığımı söyledi dediler sadece sabah akşam oyun oynayacak biriysen iyi değil dediler (sarj açısından) onun harici sorun yokmuş. dünyanın en güçlü işlemcisi APPLE A15 Bionic var içinde daha ne olsun dedim boyutu biraz küçük ve bir kaç özellik farkı olsa da hiç sorun etmedim kendime. iptal etme veya başka cihaz alma durumum yok kesin karar kıldım ve benimsedim bile sadece yorumlarınızı merak ettim. (o fiyata apple harici başka bir cihaz önermeyin arkadaşlar. hatta hiç bir şey önermeyin aldım artık iptal etmem. apple kullanıcıları yorum yaparsa bir tık daha iyi olur sanki) herkese iyi forumlar. Uzay mavisi rengini aldım bu arada.