Neler Yeni

Merhabalar, comnet sorunum var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mustafa karakoç
Arkadaşlar ben comnet kullanıyorum. 10 günüm kaldı bana onun yerine fiyat / performans ve discord ve benzeri sitelere sansür uygulamayan servis sağlayıcı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İsmail
Hocam taahhutsuz kullanacagim derseniz turkneti alin kafaniz agrimasin ancak yok ben taahhutlu kullanacagim derseniz(ki benim de tavsiyem taahhutlu kullanmaniz olur) turktelekom’a gecin zamlar gelmeden once

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hasan yüksel
comnet iptal ettim tüketici hakem heyetine de başvurdum bu kadar rezil firma yok şimdilik millenicom kullanıyırum

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Görkem
comnet iptal ettim tüketici hakem heyetine de başvurdum bu kadar rezil firma yok şimdilik millenicom kullanıyırum
Keşke iptal etmeden geçiş talebi yapsaydiniz
İnşallah bolgenizde boşta port sorunu yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben comnet kullanıyorum. 10 günüm kaldı bana onun yerine fiyat / performans ve discord ve benzeri sitelere sansür uygulamayan servis sağlayıcı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler..1 senelik anlaşma yaptıysanız

Arkadaşlar ben comnet kullanıyorum. 10 günüm kaldı bana onun yerine fiyat / performans ve discord ve benzeri sitelere sansür uygulamayan servis sağlayıcı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
1 senelik anlaşmanız var ise
Bazı firmalar belirli bir miktar taahut cezasını ödüyor
10 gün için bir şey çıkmaz zaten

Türkiye geneli ortalamasında taahutsuzler içinde ortalaması yüksek hizmet turknette
Ama bu diğer operatorlerde olduğu gibi turknette de sizin %100 kaliteli hizmet alacağıniz anlamı taşımaz

Ve turknet biraz diğerlerine göre pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Hocam taahhutsuz kullanacagim derseniz turkneti alin kafaniz agrimasin ancak yok ben taahhutlu kullanacagim derseniz(ki benim de tavsiyem taahhutlu kullanmaniz olur) turktelekom’a gecin zamlar gelmeden once
bencede mantıklı olan o

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Zorlı
turknete geç 2 ay bedava 3. ayda ödeyip başkasına geçebilirsin beğenmezsen

Top Bottom