Neler Yeni

Merhabalar. Dövme yaptıranlar neden Allah'ın rahmetinden uzak oluyor.

Existentia

80+ Silver
gusül abdesti geçirmediği yapan da yaptıran da lanetlenmiştir
Böyle bir şey yok sıkmayın sadece doğru bulunmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğim kadarıyla yapılan komple bölgeyi engel oluyor hem üst hem alt
Yoo derinin altında kalıyor eğer kıstas deride kuru yer kalmamasıysa hayır olmaz

"
İsmailağa'dan kanıt atıyor hocam hiç uğraşmayın boşa olur @GörkemW

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdükadir
Merhabalar. Araştırmalarıma göre '' Buhari, Libas, 83–87; Müslim, Libas, 33 '' hadisinde yazıyormuş. dövme yapanların ve yaptıranların Allah'ın rahmetinde uzak olacağını bildirmiş. Ama NEDEN? Yani namaza engel değil. Gusle engel değil. Abdeste engel değil. Peki neden Allah'ın rahmetinden uzak oluyoruz. Bir türlü anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Thenks...
buradan sana cevap çıkmaz için rahat değilse detaylı video çeken anlatan siteler var, yok bn halimden memnunum diyosan araştırma kalsın öyle

wake up to reality

80+ Silver
1500 sene önce şimdiki dövme teknolojisi mi vardı, o zamanki dövme anca demiri ıstııp vücuda bastırmak falandır, yok peygamberimiz dövme şöyledir demiş, yakında peygamberimiz telefon kullanımına şöyle dedi diyecekler resmen

Olmuyorsun kardeşim, şu dininde sadece işine gelen ayetleri, hadisleri araştırma daha neler neler yazıyor bilmiyorsun sanırım git ve dinini sorgula emin ol sorgulamanın sonucunda kafanda çok güzel şeyler oluşacak gerçeğin farkına varacaksın, ve sonunda daha özgür olacaksın. eğer gerçek özgürlüğü tatmak istiyorsan inançları bir köşeye bırakmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Genç
Olmuyorsun kardeşim, şu dininde sadece işine gelen ayetleri, hadisleri araştırma daha neler neler yazıyor bilmiyorsun sanırım git ve dinini sorgula emin ol sorgulamanın sonucunda kafanda çok güzel şeyler oluşacak gerçeğin farkına varacaksın, ve sonunda daha özgür olacaksın. eğer gerçek özgürlüğü tatmak istiyorsan inançları bir köşeye bırakmalısın.
İnançları bir köşeye bırakırsam ben ne için yaşıyacağım. Kim için. Ne için hangi amaç için.

Arkadaşlar bu konu çok ileri bir konu o yüzden dahada ileri gitmeden bitirelim. Ben kararını aldım. Dövme yaptıracağım. Çünkü herhangi kesin bir sonuç hiç bir yerde yok. O bahsettiğiniz sitelerde tarikatçılarda var. Yalan haberlerde var. Peygamberimiz şunu bunu demiş diye atılan yalanlar da var. Kesin bir sonuç bulamadığım için yaptıracağım. İlginize Teşekkürler.

Ego5561

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Egemen Kol
Allah'ın helal kıldıkları helal,haram kıldıkları haramdır, hakkında bir şey söylemedikleri ise serbesttir kuranda dövmeyle ilgili bir şey geçiyorumu? Hayır sevapda değil günahda hadis olayı ise peygamber dine kural koyamaz ki koyabilseydi çok saçma olurdu.
Merhabalar. Araştırmalarıma göre '' Buhari, Libas, 83–87; Müslim, Libas, 33 '' hadisinde yazıyormuş. dövme yapanların ve yaptıranların Allah'ın rahmetinde uzak olacağını bildirmiş. Ama NEDEN? Yani namaza engel değil. Gusle engel değil. Abdeste engel değil. Peki neden Allah'ın rahmetinden uzak oluyoruz. Bir türlü anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Thenks...

İnançları bir köşeye bırakırsam ben ne için yaşıyacağım. Kim için. Ne için hangi amaç için.

Arkadaşlar bu konu çok ileri bir konu o yüzden dahada ileri gitmeden bitirelim. Ben kararını aldım. Dövme yaptıracağım. Çünkü herhangi kesin bir sonuç hiç bir yerde yok. O bahsettiğiniz sitelerde tarikatçılarda var. Yalan haberlerde var. Peygamberimiz şunu bunu demiş diye atılan yalanlar da var. Kesin bir sonuç bulamadığım için yaptıracağım. İlginize Teşekkürler.
sahte inançlar senin hayatına sahte bir amaç katıyorlar olmayan şeyler için çaba sarfedip vakit kaybediyorsun :) dünyaya bir kere geliyorsun istediğini yapmakta özgürsün kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Genç
sahte inançlar senin hayatına sahte bir amaç katıyorlar olmayan şeyler için çaba sarfedip vakit kaybediyorsun :) dünyaya bir kere geliyorsun istediğini yapmakta özgürsün kanka
Bu hayat benim değil ki. Onun hayatı. Ne için varım. Ona ibadet etmek için. O yüzden bu kadar derine indim. İlgine Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,330
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom