Neler Yeni

Poco X6 Pro şarj süresi değişir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
Poco x6 pro cihazım ilerleyen yıllarda 0-100 şarj olma süresi düşermi? Birde ben haziran ayı gibi aldım cihazı çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ilk aylarda oynadım (sonra sıktı oyunlar) kaç yıl dayanır max 7-8 dayanırmı (root+android yükseltme ile)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,106
İsim
Mehmet Aslan
Poco x6 pro cihazım ilerleyen yıllarda 0-100 şarj olma süresi düşermi? Birde ben haziran ayı gibi aldım cihazı çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ilk aylarda oynadım (sonra sıktı oyunlar) kaç yıl dayanır max 7-8 dayanırmı (root+android yükseltme ile)
7-8 yıl çoğu telefon için fazla bir süre , normal kullanımda 5-6 yılı çok rahat çıkarırsın.

Shourd

80+ Gold
ilk olarak süre düşebilir çünkü batarya bi müddet sonra alabileceği kapasite azalıcak kimyasal bişi olduğu için ama bu iyi bişi diğil çünkü şarzınızda aynı şekilde daha hızlı bitmeye başlar ortalama olarak sağlam kulanırsanız götürür yani 7-8 yıl rahat şöyle diyim size 2013 ten fln kalma s3 neo var elimde o zamanında amiral gemisi değil ama iyi bi telefon 12 yıllık root+rom atsam halen kasmadan kulanılıcak düzeyde ama şöyle diiym benimki aşırı temiz kulanılmış bişi tamamen orjinal bi kere tamire bile gitmedi 3-4 yıldır yatıyor kenarda neyse konu dağılmasın sonuç temiz kulanırsan dayanır 7-8 yıl sonra belki oyunlara yetmez ama günlük kulnaımı çıkarır

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk olarak süre düşebilir çünkü batarya bi müddet sonra alabileceği kapasite azalıcak kimyasal bişi olduğu için ama bu iyi bişi diğil çünkü şarzınızda aynı şekilde daha hızlı bitmeye başlar ortalama olarak sağlam kulanırsanız götürür yani 7-8 yıl rahat şöyle diyim size 2013 ten fln kalma s3 neo var elimde o zamanında amiral gemisi değil ama iyi bi telefon 12 yıllık root+rom atsam halen kasmadan kulanılıcak düzeyde ama şöyle diiym benimki aşırı temiz kulanılmış bişi tamamen orjinal bi kere tamire bile gitmedi 3-4 yıldır yatıyor kenarda neyse konu dağılmasın sonuç temiz kulanırsan dayanır 7-8 yıl sonra belki oyunlara yetmez ama günlük kulnaımı çıkarır
zaten hocam 7 8 yıl sonra oyun için değil sadece günlük olarak kullanırım telefonu

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0-100 şuan fabrika verisi 45 dakika gelecekte 1 saat yapsa yeter zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi bu kadar temiz kulnabilirsen çıkarır tabi batarya değişmen gerekir
4 5 yıl sonra illa değişir zaten ısınmadan dolayı pil biter

0-100 şuan fabrika verisi 45 dakika gelecekte 1 saat yapsa yeter zaten

4 5 yıl sonra illa değişir zaten ısınmadan dolayı pil biter
birde hazır aktifken sorayım hyper os şuan fazla mı şarj yiyor 2.sorum (benim telefonda sadece )mobil erişim noktasına basılı tutunca hyper os kısmına atıyor yani telefon bir nevi yeniden başlıyor neden oluyor

Top Bottom