Neler Yeni

Merhabalar sanırsam ekran kartım bozuldu

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
hdd ye kurulu ve hdd bozuk (bad sector vardı garantiye yolladım ama düzelmemişti garantisi bitti )
Tamam o zaman kardeşim, hdd nalları dikmiş, 1-2 hafta ya da aya kullanılmaz hale gelir. önemli verilerinizi kurtarın. hdd'den ötürü drop yemeniz normal

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Tamam o zaman kardeşim, hdd nalları dikmiş, 1-2 hafta ya da aya kullanılmaz hale gelir. önemli verilerinizi kurtarın. hdd'den ötürü drop yemeniz normal
anladım hocam deneyip tekrar yazacağım.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
hdd ye kurulu ve hdd bozuk (bad sector vardı garantiye yolladım ama düzelmemişti garantisi bitti )
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada yanlış bakmışım windows ssd ye kuruluymuş

hdd kafa atma sesi ne dostum
aniden güç kesilince hdd okuyucu kafa tam hizalanamıyor. her seferinde ayarı biraz kaçıyor. bendede hdd vardı 3-4 sene önce başıma geldi. sen hdd'yi sistemden çıkart dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
https://discord.gg/ZVtycmU6

bu arada yanlış bakmışım windows ssd ye kuruluymuş

hdd kafa atma sesi ne dostum
hdd takılı yazmışsın devreden çıkarıp tekrar bir deneme yapman iyi olabilir, en kötü ekran kartını komple çıkarıp omboard olarak bilgisayarını çalıştırmayı dene ve sesin nerden geldiğine dikkat et dostum.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
hdd takılı yazmışsın devreden çıkarıp tekrar bir deneme yapman iyi olabilir, en kötü ekran kartını komple çıkarıp omboard olarak bilgisayarını çalıştırmayı dene ve sesin nerden geldiğine dikkat et dostum.
yok hocam direk sistemden sökülmesi lazım, tekrar deveye girebilmek için konuşmaya devam ettiği için droplar devam edecektir. sata bağlantısının kesilmesi lazım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
aniden güç kesilince hdd okuyucu kafa tam hizalanamıyor. her seferinde ayarı biraz kaçıyor. bendede hdd vardı 3-4 sene önce başıma geldi. sen hdd'yi sistemden çıkart dene
hdd sistemden çıkardım ses gitti 1tb di acaba sistem yavaşlar mı

ses hdd den geliyormuş çıkardım şu anlık bir ses vs yok video falan izleyecem umarım fps drop yemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
yok hocam direk sistemden sökülmesi lazım, tekrar deveye girebilmek için konuşmaya devam ettiği için droplar devam edecektir. sata bağlantısının kesilmesi lazım.
bende katılıyorum bilgisayarda ses çıkarıp donma yapıcak pek fazla parça yok genelde ya stabil çalışırlar yada çalışmazlar :D hdd çoktan devreden çıkarmıştır die düşündüm :D oyüzden windows nerde kurulu diye sordum :)

ses hdd den geliyormuş çıkardım şu anlık bir ses vs yok video falan izleyecem umarım fps drop yemem
hadi geçmiş olsun bir tane ssd al keyfine bak burom yerin ve bütçen varsa m2 alırsın kafan rahat olur :)

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
bende katılıyorum bilgisayarda ses çıkarıp donma yapıcak pek fazla parça yok genelde ya stabil çalışırlar yada çalışmazlar :D hdd çoktan devreden çıkarmıştır die düşündüm :D oyüzden windows nerde kurulu diye sordum :)
anladım, gün içinde çok zamanım olmuyor ondan dolayı pek dönüp bakamıyorum yanlış bir şey yapmakta istemedim.

hadi geçmiş olsun bir tane ssd al keyfine bak burom yerin ve bütçen varsa m2 alırsın kafan rahat olur :)
yani taş patlasın 1k veya 1kya kadar çıkabilirim önerdiğin var mı?
takılı bir adata swordfısh var 500 gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
anladım, gün içinde çok zamanım olmuyor ondan dolayı pek dönüp bakamıyorum yanlış bir şey yapmakta istemedim.

sistemi etkilemez muhtamelen hızlanmış bile olabilir ama hdd ki verileri başka bir diske çeksen iyi olur muhtamelen hdd ömrünü tüketmiş. :(

takılı bir adata swordfısh var 500 gb
adata, WD, sandisk gibi f/s ürünleri tercih edebilirsin ama bütçen alıcağın disk in kapasitesini belirliyor artık :( ö yüzden incehesap cuma gecesinden felan denk getire bilirsin hdd 'de alabilrsin ama 7200 rpm ve üzeri olmasına dikkat et biraz paran olunca anakartta m2 slotu varsa 1 tb bir m2 al seni hem çok hızlandırır hemde çökme rizki çok az

Son düzenleme:
Top Bottom