Merhabalar telefon almamda yardımcı olur musunuz?

CeyJey

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
25000
Merhabalar. Ben yeni bir telefon alacağım. Bütçem 25k bandında
Asıl amacım günlük hayatta kullanabileceğim ve kamerası iyi olan bir telefon. S24fe fln baktım samsung almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler........

Merhabalar. Ben yeni bir telefon alacağım. Bütçem 25k bandında
Asıl amacım günlük hayatta kullanabileceğim ve kamerası iyi olan bir telefon. S24fe fln baktım samsung almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler........
S24fe güzel bir seçenek hocam orijinal tr kayıtlı olarak alabilirsiniz

Hocam dedigim gibi. Ana kamera mi daha onemli yoksa selfie mi? Bir de butce 29 bin olur mu?

Ekler

• Screenshot_2025-05-28-18-33-58-306_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-28-18-33-58-306_com.android.chrome.webp
    116.1 KB · Hit: 34
İthalatcı garantili bir şey önermeyin gençler, onların garantisi yok, imei yazılmış kaçak telefonlar. Konuyu açan arkadaş gönül rahatlığıyla S24FE 256gb modelini alabilir.

Bende var hocam Xiaomi gayet güzel bir telefon sizi nesi korkutuyor belki yardımım dokunur ha tabii yazılımı vs. Bi samsung değil
Ben şuana kadar xiaomi kullandım yok şu kadar ram yok şu kadar mp ama asla yansıtamıyo ve kendi play storesi çok yoruyo kendi kendine uygulama fln yüklüyo. Samsung daha rahatlık veeiyo gibi hissediyo

İthalatcı garantili bir şey önermeyin gençler, onların garantisi yok, imei yazılmış kaçak telefonlar. Konuyu açan arkadaş gönül rahatlığıyla S24FE 256gb modelini alabilir.
Pardon hocam ben epeyde o tarz olmaz dkye düşünüp attim direkt bakmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri