Neler Yeni

Mersin Valiliği'nin LGBT ile alakalı kararı

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Gereği Yapılmış.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Mersin Valiliği'nin bu kararı Türk aile toplumunun korunumunda, dini ve toplumsal ahlakın korunumunda iyi bir adım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı.
Adanalı olarak o yürüyüşü görmek ve görmemek isterdim ...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adanalı olarak o yürüyüşü görmek ve görmemek isterdim ...
Şaka maka Adana da yürüyüş olsa sorun olur mu ki? Çünkü Adana insanı eskisi gibi değil. Hani genç kesim yine normal karşılar. Ha vardır illaki bir kesim bu sapkınlığa son verecek.
Amaan ne konuşur duruma geldik yaa

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Geçen bizim ordada oldu bu yürüyüş hyr bizim bakkal şeref amcada katıldı la 43 yaşında adamsın allah.... o bakkala bida gitmem ztn bende diyorum dükkanın önündeki gökkuşağı bayrağı ne ben onu algida gökkuşağı dondurma afişi sandıydım 😫

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geçen bizim ordada oldu bu yürüyüş hyr bizim bakkal şeref amcada katıldı la 43 yaşında adamsın allah.... o bakkala bida gitmem ztn bende diyorum dükkanın önündeki gökkuşağı bayrağı ne ben onu algida gökkuşağı dondurma afişi sandıydım 😫
+Şeref amca napiyırsun orada?
-Spor yapiyürüm spor. Gençler yürüyüşe çağirdu.
+Abi kendine dikkat et
-Niye uglum
+hiiç abi arkan sağlam olsun diye dua edim dedim

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ülkemiz Laik olup insanımızın çoğunun İslamiyet'e inandığı, geleneklerin önemli olduğunu vurgulayan insanların hiçte azımsanmadığı, Ortadoğu denilen Dünyanın dert yuvası olan bir yerde yapılan herhangi bir eylem, yürüyüş zaten başlı başına bir tehlikedir.
Daha 5-6 sene önce patlayan canlı bombaları, ölen vatandaşları hatırlar isek her bir yürüyüş bu tür olayların yaşanması için zaten mükemmel bir ortam hazırlıyor.
İkinci olarak zaten bu yürüyüşü organize edenler olsun katılanların çoğu olsun herhangi bir yaşama veya özgürlük hakkından mahrum bırakılmış değil.
Ezilmiyorsunuz, dışlanmıyorsunuz.
Güvenlik güçlerine karşı zor anlar yaşatmanız,hakaret etmeniz, söylemlerinizin ayrımcılık içermesine rağmen yine ezilen tarafın kendiniz olduğunu savunuyorsunuz.
Her görüşe saygılıyım.
lakin insanların gözüne soka soka "BiZ ÖzGüRüZ,VeLev Ki İbNeYiZ." Gibi söylemlerde bulunup bu toplumun size saygı göstermesini isteyemezsiniz.
İyi olmuş.
Umarin bu görüşü savunan "Toxic tayfa" benim adıma Twitter'da tag açıp beni linçler.
:kedi:

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Hayatında hiçbirşey görmemiş en fazla 13 yaşındaki asosyal çocuklar burda çok doğru karar gibi saçma şeyler diyorlar başka bir sohbettede avrupa ya da ABD de yaşamak için çıldırdıklarına çok eminim ama orda bu tipleride yaşatmıyorlar ha😂 Milletin özgürlüğüne, yönelimine direkt yaşam tarzına baskı yapan kısıtlayan insanlar oldukça hiçbir zaman sıradan bir ortadoğu ülkesi olmaktan öte geçemiyicez hiçbir gelişmiş ülkede milletin yönelimlerine karıştıklarını görmedim şahsen bunu yaklaşık 7 avrupa ülkesi gezmiş biri olarak söylüyorum. Umarım birgün tam anlamıyla seküler ve laik görüşe sahip bir ülke oluruz herkese iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,586
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom