Mersinlilere bir sualim olacak

Karadelik

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Kız arkadaşım ile beraber silifkeye gitmek istiyorum hafta içi çarşamba günü olacak ikimizde öğrenciyiz yani maddi olarak harikayız diyemem taş çatlasa ikimizden 600 700 tl çıkar. Mersinin yerlisi değilim nasıl gezmem lazım bilmiyorum 170 ile gidip geri döneceğiz bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı bir gezi rotası için şimdiden teşekkürler.

Kankam kızla ne kadardır birliktesin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulaşım türü ne

Kankam kızla yaklaşık 1 sene oluyor otobüsle gideceğiz inşallah

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Kız arkadaşım ile beraber silifkeye gitmek istiyorum hafta içi çarşamba günü olacak ikimizde öğrenciyiz yani maddi olarak harikayız diyemem taş çatlasa ikimizden 600 700 tl çıkar. Mersinin yerlisi değilim nasıl gezmem lazım bilmiyorum 170 ile gidip geri döneceğiz bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı bir gezi rotası için şimdiden teşekkürler.
Hocam, 600-700 ne, yeter mi? Bir de kızla gidiyorsun. Biz arkadaşlarla AVM’ye giderken yanımıza 1–1,5 k para alıyoruz. (Adana)

Ya kanka inan elimde değil aylık harçlığımın nereydeyse hepsini koyacam zaten gidişimiz dönümüz yaklaşık 150 kişi başı işte oda biraz koysa falan bütçe en fazla 800 e falan çıkar ikimizde lise öğrencisiyiz yani elimde değil yoksa keşke iyi param olsada ona en iyi yerlerden yemek yedirsem

Ya kanka inan elimde değil aylık harçlığımın nereydeyse hepsini koyacam zaten gidişimiz dönümüz yaklaşık 150 kişi başı işte oda biraz koysa falan bütçe en fazla 800 e falan çıkar ikimizde lise öğrencisiyiz yani elimde değil yoksa keşke iyi param olsada ona en iyi yerlerden yemek yedirsem
Haklısınız hocam, herkesin bütçesi bir değil ama yine de ailenizden isteseniz belki 3–5 kuruş ateşlerler; sonuçta harcamasanız bile cebinizde bulunsun.

Yani hocam ailem kız arkadaşımın olmasına da karşı o yüzden bütçeye maalesef yapabileceğim bir şey yok o yüzden şöyle güzel bir gezi rotası ayarlayarak onu edebileceğim kadar mutlu etmek istiyorum

Helal Olsun Kardeşim Sana Yaş Kaç Ve Merkez Daha İyi Değil mi Silifke Köy Gibi İsterseniz Merkeze Gelin

Ya abim şöyle ben nerdeyse 18 olacam oda 16 olacak. Silifkiye gitmek isteme sebebim onun oraa gitmek istemesi bende farkındayım çok uzak silfike ama gezilecek görülecek çok yeri var oda bana demişti işte gitsek çok güzel olur falan diye o yüzden oraya götürmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,768
Üyeler
184,495
Son üye
Praxius
Geri