Neler Yeni

Mert Bayantemur Sinerji Tiger Hakkında Düşünceleriniz...

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çok çok çok pahalı olmuş kötü olmuş

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Bu adam izoly nin reklamini yapiyo evine gelen ürünleri video ile 2. El takipçilerine satiyo ne bekliyosunki
Gelen ürünleri video ile 2.el satışa koymasında bir sakınca bulmuyorum. Süs diye evde mi dursun kanka? Tabii ki bir gelir yapması gerekli. Markalar geri isteseydi ürünleri zaten koyamazdı. Ama reklam yaparken biraz kendinden ödün vermesi üzücü. Paragöz algısı yaratıyor insanlarda ve bu böyle devam ederse kendi kaybedecek.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Gelen ürünleri video ile 2.el satışa koymasında bir sakınca bulmuyorum. Süs diye evde mi dursun kanka? Tabii ki bir gelir yapması gerekli. Markalar geri isteseydi ürünleri zaten koyamazdı. Ama reklam yaparken biraz kendinden ödün vermesi üzücü. Paragöz algısı yaratıyor insanlarda ve bu böyle devam ederse kendi kaybedecek.
Abdullah abi gelen ürünlerle 6.5 k lik bir pc toplayip cekilişle vermişti krallarda var :)

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Abdullah abi gelen ürünlerle 6.5 k lik bir pc toplayip cekilişle vermişti krallarda var :)
Herkesin gelir gideri bir olmuyor. Sıkışık bir dönemde olabilir. Anlayışlı olmak lazım pek krallık gözüyle bakmıyorum. Abdullah abi zorda kalsa ve satmak istese (veya hiç hediye vermese direk satmak istese) karşı mı çıkacağız sanki? Kendi kararı.

PyTorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan
Ben yorumu dün yazdığımda sistem 15.999 du 16.999 olmuş :D gerçekten inanılmazya şu adamlara para kazandırmayın ne olursunuz ya.

Top Bottom