sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
çok çok çok pahalı olmuş kötü olmuş
Gelen ürünleri video ile 2.el satışa koymasında bir sakınca bulmuyorum. Süs diye evde mi dursun kanka? Tabii ki bir gelir yapması gerekli. Markalar geri isteseydi ürünleri zaten koyamazdı. Ama reklam yaparken biraz kendinden ödün vermesi üzücü. Paragöz algısı yaratıyor insanlarda ve bu böyle devam ederse kendi kaybedecek.Bu adam izoly nin reklamini yapiyo evine gelen ürünleri video ile 2. El takipçilerine satiyo ne bekliyosunki
KazıkBu ne la
Abdullah abi gelen ürünlerle 6.5 k lik bir pc toplayip cekilişle vermişti krallarda varGelen ürünleri video ile 2.el satışa koymasında bir sakınca bulmuyorum. Süs diye evde mi dursun kanka? Tabii ki bir gelir yapması gerekli. Markalar geri isteseydi ürünleri zaten koyamazdı. Ama reklam yaparken biraz kendinden ödün vermesi üzücü. Paragöz algısı yaratıyor insanlarda ve bu böyle devam ederse kendi kaybedecek.
PahalıSinerji Ares Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ROG Strix OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı
Sinerji Ares Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ROG Strix OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Herkesin gelir gideri bir olmuyor. Sıkışık bir dönemde olabilir. Anlayışlı olmak lazım pek krallık gözüyle bakmıyorum. Abdullah abi zorda kalsa ve satmak istese (veya hiç hediye vermese direk satmak istese) karşı mı çıkacağız sanki? Kendi kararı.Abdullah abi gelen ürünlerle 6.5 k lik bir pc toplayip cekilişle vermişti krallarda var