mantıklı ama incehesap gaming gecesini bekleAz önce izlerken gördüm sistem gayet uyumlu ve ddr5 sistem 30 bin TL ye veriliyor sizce mantıklı mı yoksa daha mantıklı ddr5 sistem mi beklemeliyim
Zaten en erken ayın 5inde alabilirim maaş o zaman yatacakmantıklı ama incehesap gaming gecesini bekle
Ne zaman o bu aradamantıklı ama incehesap gaming gecesini bekle
Her cumaZaten en erken ayın 5inde alabilirim maaş o zaman yatacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman o bu arada
Az önce izlerken gördüm sistem gayet uyumlu ve ddr5 sistem 30 bin TL ye veriliyor sizce mantıklı mı yoksa daha mantıklı ddr5 sistem mi beklemeliyim
O bütçeye çıkamamITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
böyle bir sistemde var hocam. 34bine 4070te iyidir.
bu paraya 4070 super var nerdeyse dalga mı gecionITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bu ekran kartı modelı alınmaz laITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bu ekran kartı modelı alınmaz la
Bunu bütçe olsa da alma mı diyonuz youtube üzerinden baktım 4 bin TL değecek bi fark yok iki ekran kartı arasında mert bayantemurun sistem daha mantıklı gibibu paraya 4070 super var nerdeyse dalga mı gecion
wındforce sogutması kotu ben almazdım mert bayentemurunki stok bitmesse piaysanın 2k altında olması lazımBunu bütçe olsa da alma mı diyonuz youtube üzerinden baktım 4 bin TL değecek bi fark yok iki ekran kartı arasında mert bayantemurun sistem daha mantıklı gibi
O da alınmaz yaniwındforce sogutması kotu ben almazdım mert bayentemurunki stok bitmesse piaysanın 2k altında olması lazım