Neler Yeni

Mert Hoca 90 Günde AYT Kamp ve Soru Bankası Satışta!

Rulep

80+ Gold
Bana pahalı geliyor nedense.
ucuz olan bir şey kalmadı artık 120 yi geçtim 30 tl falan olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha görmeden yorum yapmanın bir mantığı yok bence.
mert hocayı severim çıkartmak için çıkartmadığını emek harcadığını biliyorum ama ders notundaki soruları ile parelel çıkıyor ben farklı soru tipi görme taraftarıyım 3d,bs falan tercih ederim hem 2.el de rahat bulunuyor

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
reis lise 2 için alayım mı bu senenin sonunda çözerim matematiğimi geliştirmek için.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Arkadaşlar 4 tane defter bile 120TL olmuş. Bildiğin normal telli bir defter. Amazon'u felan takip edin mesela geçen Antremanlarla matematik 2 tane kitabını 220 TL'ye aldım. Normalde piyasada 250-300 TL arasında geziyor. Hepsiburada'da güzel indirim yapıyor fakat kargo bekleyemem. Amazondan verdiğim siparişler yarın kapımda oluyor genellikle. Mesela az önce 1.ci kitabım geldi ilk gün sipariş verememiştim hata veriyordu düzelttiler, 2.ci kitabımda dün geldi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Katılıyorum, hiç bilinmeyen yayınların bile çok güzel kitapları olabiliyor
Hayır bu bilinmeyen de değil ki. Mert Hoca yani adamın dibi. Adam tam istediğim tarzda karma değil de kazanım kazanım ilerleyen bir sb yapmış.
mert hocayı severim çıkartmak için çıkartmadığını emek harcadığını biliyorum ama ders notundaki soruları ile parelel çıkıyor ben farklı soru tipi görme taraftarıyım 3d,bs falan tercih ederim hem 2.el de rahat bulunuyor
Tamam da adam zaten benim kitabımla derece yaparsın demiyor ki. Benim kitabımla konuyu öğrenirsin diyor. Bir de kampıyla uyumlu kazanım kazanım ilerleyen bir soru bankası olduğu için öğrenme aşaması için bence daha ideal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis lise 2 için alayım mı bu senenin sonunda çözerim matematiğimi geliştirmek için.
Dostum bu AYT matematik. Yani 11 12.sınıf konularını kapsıyor. Senin 10.sınıf sonunda yani yazda tyt çalışman lazım. Senin için aşağıdaki ürünler daha iyi olur:

En aşağıda Mert Hoca TYT 70 günde tyt ve soru bankası var. Onları satın alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,634
Üyeler
168,161
Son üye
baran1903
Top Bottom