Mesajı bilmiyorum da konuyu eğer moderatöre söylersek silebilirler ama boşa zaman kaybı.Bence mesajlar ve yorumalr silinebilmeli sonuçta yanlışıkla da yazmış olabilr ve bu bencr büyük bir ek
Aynn bi ara yanlışlıkla bir şey yazdım , konu darma duman oldu öyle bir tartışma yok yani . Konuyu kapattı moderatörler , bu ne saçma konu lan diyeBence mesajlar ve yorumalr silinebilmeli sonuçta yanlışıkla da yazmış olabilr ve bu bencr büyük bir ek
hayır olmaz çünkü birisi millete laf atıp konular siler adminler aktif olmayıncaBence mesajlar ve yorumalr silinebilmeli sonuçta yanlışıkla da yazmış olabilr ve bu bencr büyük bir ek
İyi dedin kral.Burada Yorumdan geri dönüş yok
Yazdığının arkasında olacaksın
İyide düzünlemek yerine enden silmeyelimGerek yok. Düzenleme özelliği var zaten. Yanlış bir mesaj yazarsan düzenlersin, yanlışlıkla konu açmak nasıl mümkün olur bilmiyorum. Yanlışlıkla tıklanıp açılabilecek bir şey değil.
Niçin öyle olsun 1 önceki arkadaşon yazdıgı bir durumda repor edip beklemek yerine neden silmeyelim ha adam küfür eder siler onuda o an reportlarsanız zaten log muydu neydi orada gözüküyormesaj silebilmek büyük sıkıntı yaratır
Çünkü o zaman forumun istatistikleri düşüşe geçer. Hiç bir yönetici bunu istemez.İyide düzünlemek yerine enden silmeyelim