Hoşgeldin canım benimhopp ben geldim zoko amiral
@Bünyamina
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoşgeldin canım benim
Onun ön panelini beyaz yapmışlar çirkin duruyor mecbur kalmadıkça tercih etmek istemiyorum. Alırsam boyarım muhtemelen
Kullandıkça önü sırıtmaz bence. Hatta güzel bile gelir.@Bünyamina
Hoşgeldin canım benim
Onun ön panelini beyaz yapmışlar çirkin duruyor mecbur kalmadıkça tercih etmek istemiyorum. Alırsam boyarım muhtemelen
Wjsosjslsnala o göbeğe rtx 4090 sistem toplanır 420mm arctic sığar21 27 dıye gıdersen gorursunde arkadasın gobegı gozukmus bıraz ama fazla sırıtmıyor
Şuan kullandığım kasa da mesh ama fanları çok çirkin duruyor, fan değiştirsem bu kez eski fanlara ne fiyat koyacağımı bilmiyorum normal kasayı satıp yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Aslında hayaller O11 evo rgb ama biraz eksiğim varKullandıkça önü sırıtmaz bence. Hatta güzel bile gelir.
hopp ben geldim zoko amiral
Fan değiştirsem nasıl olur en f/p rgb fan ne idarelik? İleride düzgün fan alacağım şuan düşük-orta segment bir şey lazımKullandıkça önü sırıtmaz bence. Hatta güzel bile gelir.
İdarelik böyle bir ürün alınabilir.Wjsosjslsnala o göbeğe rtx 4090 sistem toplanır 420mm arctic sığar
Şuan kullandığım kasa da mesh ama fanları çok çirkin duruyor, fan değiştirsem bu kez eski fanlara ne fiyat koyacağımı bilmiyorum normal kasayı satıp yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Aslında hayaller O11 evo rgb ama biraz eksiğim var
Fan değiştirsem nasıl olur en f/p rgb fan ne idarelik? İleride düzgün fan alacağım şuan düşük-orta segment bir şey lazım
https://www.akakce.com/kasa-fani/en...s-argb-siyah-12-cm-3-lu-fiyati,280784834.html ınventusde 100 tl daha ucuz olması lazımWjsosjslsnala o göbeğe rtx 4090 sistem toplanır 420mm arctic sığar
Şuan kullandığım kasa da mesh ama fanları çok çirkin duruyor, fan değiştirsem bu kez eski fanlara ne fiyat koyacağımı bilmiyorum normal kasayı satıp yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Aslında hayaller O11 evo rgb ama biraz eksiğim var
Fan değiştirsem nasıl olur en f/p rgb fan ne idarelik? İleride düzgün fan alacağım şuan düşük-orta segment bir şey lazım
O kadar da idarelik değil :dİdarelik böyle bir ürün alınabilir.
Gameforce 7R Pro Seri 4'Lüset Rainbow Işıklı Sessiz 120Mm 12 . Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce 7R Pro Seri 4'Lüset Rainbow Işıklı Sessiz 120Mm 12 . en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet bunu düşünüyorum ama AsiaHorse Cosmiq fanlara bayılıyorum onları da kafaya taktım birazhttps://www.akakce.com/kasa-fani/en...s-argb-siyah-12-cm-3-lu-fiyati,280784834.html ınventusde 100 tl daha ucuz olması lazım
msi m100r al bence ama 240 svı soğuma uyuyo ad nun yeine msi 100r var onada bakabilirsin360mm sıvı soğutma desteği olan ve Peerless Assain sığacak, ARGB fanlı mesh kasa var mı 2000 liraya?
(Hayaller Lian Li O11 Dynamic EVO RGB gerçekler 2klık kasa)
Üstüne mi çıktınzoko amıral al derım bende oyle yaptım f/p hatta k/f/p dıyebılırım uzerınde cıktım banamısın demedı
yanına exstra fan alabılırsın pwm ayarlı kendı fanları molex ama cokda seslı deyıl dıyebılırım kasa masanın uzerınde suan 13fan takılı kasaya
bırde ekran kartında 2 fan var ettı 15 ama sesı cok dusuk kulaklıksız bana gelen ses 47 DB falan
bırde benım aldıgım beyaz parcalrım hep sıyah hıc sırıtmıyor suan
360mm desteği yokmsi m100r al bence ama 240 svı soğuma uyuyo ad nun yeine msi 100r var onada bakabilirsin
Evet hatta kasanın tanıtım videosunda satıcının kendiside çıkıyor ona rağmen yamulmuyor kasa sırf onu denemek için çıktımÜstüne mi çıktın
360mm desteği yok