Neler Yeni

Mesh kasa önerisi 2000 tl bütçe

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
2000
360mm sıvı soğutma desteği olan ve Peerless Assain sığacak, ARGB fanlı mesh kasa var mı 2000 liraya?
(Hayaller Lian Li O11 Dynamic EVO RGB gerçekler 2klık kasa)

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Bünyamina
Mesaj otomatik birleştirildi:

hopp ben geldim zoko amiral
Hoşgeldin canım benim
Onun ön panelini beyaz yapmışlar çirkin duruyor mecbur kalmadıkça tercih etmek istemiyorum. Alırsam boyarım muhtemelen

Bünyamina

80+ Platinum
@Bünyamina

Hoşgeldin canım benim
Onun ön panelini beyaz yapmışlar çirkin duruyor mecbur kalmadıkça tercih etmek istemiyorum. Alırsam boyarım muhtemelen
Kullandıkça önü sırıtmaz bence. Hatta güzel bile gelir.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
21 27 dıye gıdersen gorursunde arkadasın gobegı gozukmus bıraz ama fazla sırıtmıyor
Wjsosjslsnala o göbeğe rtx 4090 sistem toplanır 420mm arctic sığar 😂😂😂

Şuan kullandığım kasa da mesh ama fanları çok çirkin duruyor, fan değiştirsem bu kez eski fanlara ne fiyat koyacağımı bilmiyorum normal kasayı satıp yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Aslında hayaller O11 evo rgb ama biraz eksiğim var

hopp ben geldim zoko amiral
Fan değiştirsem nasıl olur en f/p rgb fan ne idarelik? İleride düzgün fan alacağım şuan düşük-orta segment bir şey lazım

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum

Şuan kullandığım kasa da mesh ama fanları çok çirkin duruyor, fan değiştirsem bu kez eski fanlara ne fiyat koyacağımı bilmiyorum normal kasayı satıp yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Aslında hayaller O11 evo rgb ama biraz eksiğim var

Fan değiştirsem nasıl olur en f/p rgb fan ne idarelik? İleride düzgün fan alacağım şuan düşük-orta segment bir şey lazım
İdarelik böyle bir ürün alınabilir.

Gurkanpiro

80+ Gold

https://www.akakce.com/kasa-fani/en...s-argb-siyah-12-cm-3-lu-fiyati,280784834.html ınventusde 100 tl daha ucuz olması lazım

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İdarelik böyle bir ürün alınabilir.
O kadar da idarelik değil :d

Evet bunu düşünüyorum ama AsiaHorse Cosmiq fanlara bayılıyorum onları da kafaya taktım biraz

ÖmerT/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Tunagür
360mm sıvı soğutma desteği olan ve Peerless Assain sığacak, ARGB fanlı mesh kasa var mı 2000 liraya?
(Hayaller Lian Li O11 Dynamic EVO RGB gerçekler 2klık kasa)
msi m100r al bence ama 240 svı soğuma uyuyo ad nun yeine msi 100r var onada bakabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
zoko amıral al derım bende oyle yaptım f/p hatta k/f/p dıyebılırım uzerınde cıktım banamısın demedı :)
yanına exstra fan alabılırsın pwm ayarlı kendı fanları molex ama cokda seslı deyıl dıyebılırım kasa masanın uzerınde suan 13fan takılı kasaya
bırde ekran kartında 2 fan var ettı 15 ama sesı cok dusuk kulaklıksız bana gelen ses 47 DB falan

bırde benım aldıgım beyaz parcalrım hep sıyah hıc sırıtmıyor suan

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zoko amıral al derım bende oyle yaptım f/p hatta k/f/p dıyebılırım uzerınde cıktım banamısın demedı :)
yanına exstra fan alabılırsın pwm ayarlı kendı fanları molex ama cokda seslı deyıl dıyebılırım kasa masanın uzerınde suan 13fan takılı kasaya
bırde ekran kartında 2 fan var ettı 15 ama sesı cok dusuk kulaklıksız bana gelen ses 47 DB falan

bırde benım aldıgım beyaz parcalrım hep sıyah hıc sırıtmıyor suan
Üstüne mi çıktın o.O2

msi m100r al bence ama 240 svı soğuma uyuyo ad nun yeine msi 100r var onada bakabilirsin
360mm desteği yok :(

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Üstüne mi çıktın o.O2

360mm desteği yok :(
Evet hatta kasanın tanıtım videosunda satıcının kendiside çıkıyor ona rağmen yamulmuyor kasa sırf onu denemek için çıktım :)

Top Bottom