Neler Yeni

Öneri Mesh Kasa Önerisi Yapabilirmisiniz?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hocam p400A gibi başka kasalarda varsa atarmısınız dediğim gibi bütçe sıkıntısı yok az pahalı kasalar olursa çok sevinirim çünkü 300 liralık kasaların kalitesi ile 1000liralık kasanın kalitesi fark eder diye düşünüyorum .
XPG battlecrusier, Quartz PRO, TD500 mesh veya mümkünse P500A olabilir.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
hocam dediğim gibi bütçe sıkıntım yok iyi ve kaliteli bir PC toplamak istiyorum ve gözümede hoş gelsin istiyorum
bana kalırsa td500 hala kraldır hocam :D ama sizin zevkinize bağlı tabi, kötü kasa değil ama gereksiz para
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dediğim gibi bütçe sıkıntım yok iyi ve kaliteli bir PC toplamak istiyorum ve gözümede hoş gelsin istiyorum
eğer bütçeniz için sıkıntı yoksa https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,540524609.html şuna bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tunahan Emre Bayrakcı
bana kalırsa td500 hala kraldır hocam :D ama sizin zevkinize bağlı tabi, kötü kasa değil ama gereksiz para
bir tanıdığım tarafından hava sirkülasyonu iyi değil diye uyarı almıştım o yüzden mesh aradım yoksa bunu alacağım bununki iyiyse(birde mesh olursa kaç derece oynar en fazla?)

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
bir tanıdığım tarafından hava sirkülasyonu iyi değil diye uyarı almıştım o yüzden mesh aradım yoksa bunu alacağım bununki iyiyse(birde mesh olursa kaç derece oynar en fazla?)
bu kasaya daha önce hiç kötü yorum yapan görmemiştim ilk oldu, incelemelerinde falanda olumlu yorumlar alıyordu

(birde mesh olursa kaç derece oynar en fazla?)
bence çoğu mesh kasadan daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tunahan Emre Bayrakcı
bu kasaya daha önce hiç kötü yorum yapan görmemiştim ilk oldu, incelemelerinde falanda olumlu yorumlar alıyordu

bence çoğu mesh kasadan daha iyidir
tmdır hocam çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,715
Üyeler
165,573
Son üye
ilkermio