Dark Guardian 400 küsür civarlarındaydı sanırım.Merhaba başlıktaki gibi mesh kasa önerileriniz nelerdir?
İşlemci: Ryzen 5 1600 af
Anakart:Msı A320 M A Pro
Ram: Apacer Panther 8 GB 3000 mhz
Ekran Kartı: Rx 580
PSU: Xigmatek 600w +80
Sistem bu anakartım argb desteklemiyormuş Bu kasayı destekler mi desteklemiyorsa kasa önerinizi bekliyorum İyi Günler
Not: 650 TL BÜTÇE VAR DAHA ÜSTÜNE ÇIKAMAM
Kasa dar değil gayet geniş bir alanı var merak etmeyin.bazıları dark guardian serisi için alan dar diyor ama öyle mi yoksa kötülemek için mi dyorlar
Zontaw'ın Guardian kasasıooo demekki kötülemek için söylediler alan çok dar falan yazmışlar kablolama yapamazsınız neredeyse çok sıkışık demişlerdi
Soğutucu yerine a320 yi b450 yapsın bence tabi parçaları almadıysa sonra alır t6 ultraDark Guardian al
Kalan 180 TL ile de T6 Ultra CPU soğutucu al.![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
O zaman dark guardian +t6 ultra en mantıklısıparçalar var zaten şuan eski kasamdayım yeni kasa alamadım daha b450 ye param yetmedi![]()
Aslında en mantıklısı o olur ben rami 8x2 sandım zaten 1600 af stok soğutucu ile idare eder 3600 kadar ısınmıyorsoğutucu almayı düşünmüyorum aslında onun yerine 1tane daha ram alıp 8x2 yapömayı düşünüyorum
aynen öyle yani şuan dark guardian en iyisi diyorsunuz peki anakartım msı a320 m a pro bu anakartı destekler mi renkleri değişiyor ya ondan dedimAslında en mantıklısı o olur ben rami 8x2 sandım zaten 1600 af stok soğutucu ile idare eder 3600 kadar ısınmıyor
Yok desteklemez o anakartı ama kontolcü ile geliyordu herhalde o kasaaynen öyle yani şuan dark guardian en iyisi diyorsunuz peki anakartım msı a320 m a pro bu anakartı destekler mi renkleri değişiyor ya ondan dedim
7 renk desteği olması lazım galibaYok desteklemez o anakartı ama kontolcü ile geliyordu herhalde o kasa