XeaveN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 135
ben farklı düşünüyorum herkes gitme demiş ama eğer ki ilgin varsa bence düşünebilirsin bunu da bizden daha iyi kendin bilirsin anadolu mezunuyum ben ama şuanki aklım olsa mesleğe de çok olumlu bakardım çünkü eğer ki işini severek yaparsan o sırada matematik dinlemekten 1000 kat daha keyifli geliyor okul okumakta mesleği icra etmek de çünkü önündeki süreç 4 yıl yani 4 yıl zulüm çekip sonucunda ne olcağın bile belli olmayan bir yer mi 4 yıl sonunda SEVDİĞİN BİR İŞTE dükkan açmak mı bunu da düşünmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
okuduğum anadolu lisesi de kötü değil bu arada hani öğretmenler falan dersi iyi anlatıyo 96 ortalama ile girmiştim ona rağmen düşüncem böyleben farklı düşünüyorum herkes gitme demiş ama eğer ki ilgin varsa bence düşünebilirsin bunu da bizden daha iyi kendin bilirsin anadolu mezunuyum ben ama şuanki aklım olsa mesleğe de çok olumlu bakardım çünkü eğer ki işini severek yaparsan o sırada matematik dinlemekten 1000 kat daha keyifli geliyor okul okumakta mesleği icra etmek de çünkü önündeki süreç 4 yıl yani 4 yıl zulüm çekip sonucunda ne olcağın bile belli olmayan bir yer mi 4 yıl sonunda SEVDİĞİN BİR İŞTE dükkan açmak mı bunu da düşünmek lazım.