Neler Yeni

Meslek seçimi için yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Herkese iyi günler 11.sınıf sayısal öğrencisiyim ileride elim ayağım tutmayana kadar oyun oynamak istiyorum fakat bunları rahat bir şekilde yapabilmek için iyi bir meslek gerekiyor oyunla ilgili bildiğiniz meslekler varmı oyunlarla ilgilenebiliceğim bunun için ne okumalıyım ?

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Oyun yapmak ister isen Dijital Oyun Tasarımı okuyabilirsin. Öyle oyun oynayayım diye bir bölüm bilmiyorum yani oyun oynatan en matıklısı Dijital Oyun Tasarımı zaten işin gereği oyunda oynarsın. Maaşıda iyi

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Herkese iyi günler 11.sınıf sayısal öğrencisiyim ileride elim ayağım tutmayana kadar oyun oynamak istiyorum fakat bunları rahat bir şekilde yapabilmek için iyi bir meslek gerekiyor oyunla ilgili bildiğiniz meslekler varmı oyunlarla ilgilenebiliceğim bunun için ne okumalıyım ?
Senin için en iyi meslek E-sibopçuluk. Şaka maka öyle bir meslek var mı? Belki oyun geliştiricisi olursan olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun yapmak ister isen Dijital Oyun Tasarımı okuyabilirsin. Öyle oyun oynayayım diye bir bölüm bilmiyorum yani oyun oynatan en matıklısı Dijital Oyun Tasarımı zaten işin gereği oyunda oynarsın. Maaşıda iyi
Biraz yanlış anlatmıştım istediğimi aslında bana kendime vakit ayırabilicrğim rahat bir meslek istiyorum son model sistem toplayabimek istiyorum oyunlara para verirken içim acımasın ileride boşa çalışmıştım demek istemiyorum

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Biraz yanlış anlatmıştım istediğimi aslında bana kendime vakit ayırabilicrğim rahat bir meslek istiyorum son model sistem toplayabimek istiyorum oyunlara para verirken içim acımasın ileride boşa çalışmıştım demek istemiyorum
Yayıncılık en iyisi, meslek değil ama istediğin şeye geliyor veya E-spor seçmeleri

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Oyun yapımcılığı öyle bütün vaktini harcadığın zor bir meslek değil. Maaşıda güzel birde youtube kanalı açarsın mükemmel olur yani bu meslekle direk oyunların içinde olursun ama başka mesleklerde işden dolayı oyun ile pek ilgilenemezsin

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
acil doktorluğu
mis gibi 24 saat git 2 gün boşsun

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bir bilgisayar mühendisi ya da yazılımcı olmak iyi olabilir. Oyun oynamak istiyorum demişsin. Demek ki PC ilr vakit geçirmekten zevk alıyorsun.
Bilgisayar mühendisliği seveceğin bir iş olabilir. Yani işin gücün bilgisayar olur.

Top Bottom