Neler Yeni

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Ampden atpye geçeni görmedim. Bize de notunuz yüksekse başta o sınıfta oluyorsunuz demişlerdi. Zorluk çıkartırmı kısmı sana kalmış bir şey. Amp okuyup atp okuyandan daha fazla not alanı gördüm yani isteğe bağlı bir şey. Atp üniversiteye çalışmak için daha rahat o ayrı (Ampde de staj yerin iyiyse her türlü yaşadın zaten :D). Yaz tatilin gidiyor atpde o kadar.
Atp den amp ye geçiliyor demi 11. Sınıfın sonunda geçmeyi düşünüyorum

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
Atp den amp ye geçiliyor demi 11. Sınıfın sonunda geçmeyi düşünüyorum
Onun hakkında da bir şey bilmiyorum. Tek bildiğim atpde çoğu kişiyi biliyordum ve orada da geçeni görmedim. Okuldan okula bazı şeyler değişebilir. Stajım mesela okulum yüzünden yandı ve bu uygulamayı sadece bizim okul yapmıştı. Görüşmeden bir adım atmayın.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Başka seçeneğim yoki.
Aga 11.sınıf başladığı gibi sayısal ders görmüyorsun (matematik biyoloji kimya coğrafya vb.) bunlar yerine meslek dersleri görüyorsun zaten 12 ye kadar bildiklerini de unutursun ya git teknisyen ol yada bir şekilde meslek lisesinden kurtul ben üni gitmiyecem bizim okuldan maks 2 yıllık giden olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun hakkında da bir şey bilmiyorum. Tek bildiğim atpde çoğu kişiyi biliyordum ve orada da geçeni görmedim. Okuldan okula bazı şeyler değişebilir. Stajım mesela okulum yüzünden yandı ve bu uygulamayı sadece bizim okul yapmıştı. Görüşmeden bir adım atmayın.
Tamam sağol cevap için

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Aga 11.sınıf başladığı gibi sayısal ders görmüyorsun (matematik biyoloji kimya coğrafya vb.) bunlar yerine meslek dersleri görüyorsun zaten 12 ye kadar bildiklerini de unutursun ya git teknisyen ol yada bir şekilde meslek lisesinden kurtul ben üni gitmiyecem bizim okuldan maks 2 yıllık giden olmuş

Tamam sağol cevap için
Şimdi şöyleki gidebileceğim bir anadolu lisesi bulunduğum yerde yok olandada öğrencileri sıkıntılı.

Tamam sağol cevap için
amp olursam 12. sınıfta dershane düşünüyorum zaten.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Şimdi şöyleki gidebileceğim bir anadolu lisesi bulunduğum yerde yok olandada öğrencileri sıkıntılı.

Sen bilirsin ileride pişman olucan

8-5 staj sonra dershnemi?

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Yani sende haklısın keşke lgs çalışsaymışsın

Üni gitmemek bir seçenek ama gideceğin mesleği sevmezsen işkence gibi gelir
ünide zaten istediğim mesleği okicağım.