Neler Yeni

meslekte göz sorunu

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ARKADAŞLAR İLERİDE Yazılımcılık yada iç mimarlık okumak istiyorum ama şuan 3 göz numaram var ve bunlarda sürekli pc başı çalışan meslekler çevrem o kadar bakarsan kür olursun diyor böyle bir ihtimal varmı bu mesleklerde ayrıca şuan 1 metre uzaktan oc ekranındaki msj ları okuyamıyorum gözlüksüz bu daha ilerlermi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ARKADAŞLAR İLERİDE Yazılımcılık yada iç mimarlık okumak istiyorum ama şuan 3 göz numaram var ve bunlarda sürekli PC başı çalışan meslekler çevrem o kadar bakarsan kür olursun diyor böyle bir ihtimal varmı bu mesleklerde ayrıca şuan 1 metre uzaktan oc ekranındaki msj ları okuyamıyorum gözlüksüz bu daha ilerlermi
2 yıldır yazılımcıyım. Onun öncesinde tatil günlerinde günün 14 saatini oyunda geçirirdim. Bunu 2 sene boyunca yaptığımı düşün yaz tatilleri vs. Etti 4 sene. Hiçbir göz problemi yaşamadım ve gözlük kullanmıyorum. Göz açısından bir problem olacağını sanmıyorum. Dinlendirici gözlükler kullanırsan işin daha da kolaylaşır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR İLERİDE Yazılımcılık yada iç mimarlık okumak istiyorum ama şuan 3 göz numaram var ve bunlarda sürekli PC başı çalışan meslekler çevrem o kadar bakarsan kür olursun diyor böyle bir ihtimal varmı bu mesleklerde ayrıca şuan 1 metre uzaktan oc ekranındaki msj ları okuyamıyorum gözlüksüz bu daha ilerlermi
Kör olmazsın merak etme 😂

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Evet ilerler. Gözlüklerini takarsan durur ilerlemesi. Hatta gerileyebilir. Arkadaşımın gerilemişti.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıldır yazılımcıyım. Onun öncesinde tatil günlerinde günün 14 saatini oyunda geçirirdim. Bunu 2 sene boyunca yaptığımı düşün yaz tatilleri vs. Etti 4 sene. Hiçbir göz problemi yaşamadım ve gözlük kullanmıyorum. Göz açısından bir problem olacağını sanmıyorum. Dinlendirici gözlükler kullanırsan işin daha da kolaylaşır.

Kör olmazsın merak etme 😂

ama ben şuan gözlüklüyüm ama genede içimi rahatlattın hocam çok saol

Evet ilerler. Gözlüklerini takarsan durur ilerlemesi. Hatta gerileyebilir. Arkadaşımın gerilemişti.

zaten paso gözlük ile dolaşıyorum

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Kişiye göre değişiyor o iş benim mesela günde 11 12 saat ekrana bakmama rağmen herhangi bir göz problemim yok. Eğer gözün bozuksa daha da yükselebilir tabi ki ama bunun de önemleri var. Mesela her 40 dakikada bir camdan dışarı uzaklara bakmak 10 dakika ara vermek gözü dinlendirmek. Ekrana baktığın açı vs vs... Düzgün yaparsan sıkıntı olmaz.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Valla doktor bana böyle şeyler etkilemiyor. Genetik istersen hic bakma fark olmaz dedi.

Top Bottom