Neler Yeni

Meslekten anadoluya geçilmelimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Abiler sa ben meslek lisesi atp elektrik elektronikdeyim fakat okula hiç alışamadım ilk haftadan zorbalığa uğradım okul evime çok uzak okul saati çok ve hocalar abartı ödev veriyor ve ilerki senelerde kültür dersleri azalıyor şuan haftada 4-5 saat mat görüyoruz kısaca ben okulumdan hiç memnun değilim evimin arkasındaki 88 obp ile kapatan anadolu lisesine gitmelimiyim lütfen yardım edin her gün nefret ederek gidiyorum

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EminEric
bence gitmelisin en azından evinin yakında olduğunu hisederek rahat olursun

pallass

80+
Anadoluya gececeksen oturup adam gibi ders çalışmalısın. Yok sonra çalışırım sonra otururum yaparim demekle hicbisey olmaz. Anadolu lisesi mezunuyum ilk sene 2.likle 2.sene okulu dereceyle bitirdim. Cok başarılı olmama rağmen son sene dağılıp gittim. 2 sene mezuna kaldım düzgün çalışmadım simdi 2 senelik elektrik yazdım, okuyacam nasipse. Demem o ki 4 sene anadolu okuyup adam gibi çalışmazsan elinde bir mesleğin olmadığı zaman zor durumda kalırsın. Ama meslek mezunu olursan hem ek puan alırsın hem de teknisyen olursun. İstersen 2 senelik okursun istersen 4 senelik mühendislik... bazı güzellikler büyük bedeller ister. Kardeşimi de meslege yazdik elektrik elektronik seçti.
Eger çok zor durumda olursan sonraki senelerde de geçebilirsin belki. Naçizane tavsiyem en azindan bu sene sabredip okuluna devam et. Fazla zor durumda olursan sonra da anadoluya geçmeyi denersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi çalışacağım kendime güveniyorum babamı mutlu etmek için en azından

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abiler sa ben meslek lisesi atp elektrik elektronikdeyim fakat okula hiç alışamadım ilk haftadan zorbalığa uğradım okul evime çok uzak okul saati çok ve hocalar abartı ödev veriyor ve ilerki senelerde kültür dersleri azalıyor şuan haftada 4-5 saat mat görüyoruz kısaca ben okulumdan hiç memnun değilim evimin arkasındaki 88 obp ile kapatan anadolu lisesine gitmelimiyim lütfen yardım edin her gün nefret ederek gidiyorum
Evine uzaksa değiştirmelisin zaten .İlerde Özellike diyelim 12.sınıfta staj var 3 gün iş ,2 gün okula gidiceksin ve çok yorucu olur.Büyük ihtimalde derslerde verimli geçmez en iyisi okul değiştir.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
yunusemre
sana soyle soylıyım meslek lısesınde basladım lıseye rezalet otesı meslek lısesını oven ınsanlar mecburen meslek lısesı okuyan ınsanlar bunu bıl her neyse gerek ortamı gerek derslerı felan rezalet bırde staj senesınde ıgrenc bır ıs yerıne ucuz yollu ıscı olarak gıdıceksın ben anadoluya gıtmek ıcın katlandım 1 sene anadoluya kontenjan yuzunden gıdemedım acıga gectım meslek lısesıne gıtmektense acıgı bıle tercıh ettım obp puanın yetıyorsa kesınlıkle gıtmelısın nakıl aldır

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Eğer derslerine çalışacaksan anadoluya gitmeni tavsiye ederim. He benim zaten dersle aram yok uğraşamam okul bitsin bide mesleğim olsun iş buluyum piyasada dersen meslek lisesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben meslek ortamını gördükten sonra ders calısmaya karat verdım onceden meslek okurum diyordum simdi cok pısmanım keske calıssaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral cok tesekkurler pekş anadoluya gittim meslegi sonradan usta yanında tekrar ogrenebılırmıyım

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
Ders calışıcam diyorsan git yoksa gitme ben 11.sınıfım dediğin gibi hiç bir sayisal ders görmüyoruz (biyoloji kimya coğrafya matematik vb.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom