Neler Yeni

Messi mi Ronaldo mu ⚽

?

• Messi

Oylar: 41 45.1%
  • Ronaldo

Oylar: 50 54.9%

• Oy kullanan toplam üye
    91

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,490
Evet arkadaşlar çok klişe bir anket olacak ama cevapları merak ediyorum, son zamanlarda Messi bence açık ara daha çok tercih ediliyor, ancak Türkiye'de de derin bir Ronaldo sevgisi var.

Buna Ronaldo diyen futboldan bi haberdir, Ronaldo bence dünyanın en iyi 2. oyuncusu, bu konuda hakkını yememek lazım.

Evet arkadaşlar çok klişe bir anket olacak ama cevapları merak ediyorum, son zamanlarda Messi bence açık ara daha çok tercih ediliyor, ancak Türkiye'de de derin bir Ronaldo sevgisi var.

Buna Ronaldo diyen futboldan bi haberdir, Ronaldo bence dünyanın en iyi 2. oyuncusu, bu konuda hakkını yememek lazım.
Ronaldo dünyanın 2.si bile olamaz ilk 5e girer

RONALDO sİüüüü

Bu seneyi diyorsan Ronaldo daha çok tercih ediliyor gösterdiği performans ve oynadığı yerden ötürü hemde alakası yok isteyen Ronaldo isteyen Messi der Ronaldo veya Messi hangisini dersen de futboldan bir haber değilsindir

Ronaldo

Bu seneyi diyorsan Ronaldo daha çok tercih ediliyor gösterdiği performans ve oynadığı yerden ötürü hemde alakası yok isteyen Ronaldo isteyen Messi der Ronaldo veya Messi hangisini dersen de futboldan bir haber değilsindir
Herkesin klasik sözü zaten. Yok Messi demeyen futbol bilmiyordur. Klasik oldu artık.

Messi tabii ki.

Herkesin klasik sözü zaten. Yok Messi demeyen futbol bilmiyordur. Klasik oldu artık.
Evet insan onu değil de bir başkasına daha iyi bulabilir bu onun futbolu ne kadar bildiğini göstermez

Ronaldo daha fizikli yırtıcı ve gol odaklı, Messi ise fiziksel anlamda daha zayıf ancak daha teknik, inanılmaz bir pas ve asist becerisi, yani görüşü var. Takımıma ikisinden birini alsam Messi'yi alırım, asist yapmanın gol atmaktan daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Bence belli bir cevabı yok, ikisi de farklı oyun stiline sahip oyuncular.

Geri