Messi tabii kiEvet arkadaşlar çok klişe bir anket olacak ama cevapları merak ediyorum, son zamanlarda Messi bence açık ara daha çok tercih ediliyor, ancak Türkiye'de de derin bir Ronaldo sevgisi var.
Buna Ronaldo diyen futboldan bi haberdir, Ronaldo bence dünyanın en iyi 2. oyuncusu, bu konuda hakkını yememek lazım.
Evet Messi'nin fiziği çok iyi değil ama buna rağmen dünyanın en dayanıklı oyuncusuRonaldo daha fizikli yırtıcı ve gol odaklı, Messi ise fiziksel anlamda daha zayıf ancak daha teknik, inanılmaz bir pas ve asist becerisi, yani görüşü var. Takımıma ikisinden birini alsam Messi'yi alırım, asist yapmanın gol atmaktan daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Futboldan anlamam ben şahsen Ronaldo diyorum.Evet arkadaşlar çok klişe bir anket olacak ama cevapları merak ediyorum, son zamanlarda Messi bence açık ara daha çok tercih ediliyor, ancak Türkiye'de de derin bir Ronaldo sevgisi var.
Buna Ronaldo diyen futboldan bi haberdir, Ronaldo bence dünyanın en iyi 2. oyuncusu, bu konuda hakkını yememek lazım.
ilk 5 i sayar mısın hocamRonaldo dünyanın 2.si bile olamaz ilk 5e girer