Neler Yeni

Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Gelicek, parasını yiyip yatacak. Sırf taraftar istiyor diye böyle transferler yapılmaz. Sonra "tÜRk fUtbOLUnuN tAkımLaRı bORçdA" demeye devam edersiniz. Bu mu scout başarısı ? Bu mu transfer ? Garip.
Bu mu transfer dediğin adam 3. ligden el abdulhey falan filan değil kankam zamanının en iyi orta sahalarından biri sadece arsenalde kadro dışı kaldı maçlara çıkmadı hepsi bu, bu adam gelirse açık ara ligin en iyi 10 numarası olacak.

Jaja50

80+ Silver
Bu mu transfer dediğin adam 3. ligden el abdulhey falan filan değil kankam zamanının en iyi orta sahalarından biri sadece arsenalde kadro dışı kaldı maçlara çıkmadı hepsi bu, bu adam gelirse açık ara ligin en iyi 10 numarası olacak.
Ona bakarsan Falcao'da gelmiş geçmiş en iyi santraforlardandı. :) Yıldız transfer alınca en iyisi olmuyor maalesef. Umarım Mesut Özil iyi bir form tutar ama çok da tutacağını zannetmiyorum. Tutarsa ne güzel.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
her sene her transfer döneminde aynı haberler çıkıyor onlardan biri bence :)

Rammstein

80+ Silver
Falcao gibi olmasın da. Bizde adam oynadığı maçtan çok yattı.

Phenoma

80+ Silver
Arkadaşlar Fenerbahçe kasımpaşa maçından sonra Mesut haberleri yine gündeme gelmeye başlamıştı ve güvenilir sayfalar bu transferin bitmeye çok yakın olduğunu paylaşmıştı, örnek;
Alıntıyı görüntüle

Ve daha taze olarak 19DK önce TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu bir tweet paylaştı,
Alıntıyı görüntüle

Mesut zaten bilindiği gibi iyi bir fenerbahçeli ve sanırım gerçekten bu sefer gelecek, siz neler düşünüyorsunuz?
Lütfen tüm takım taraftarları objektif olarak Mesut hakkındaki görüşleriniz yazsın. :)
Ben de hemen yerimi alayım :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
her sene her transfer döneminde aynı haberler çıkıyor onlardan biri bence :)
Kanka bu sefer durum ciddi çünkü güvenilir sayfalar ve fenerbahçe muhabiri açıklama yaptı fotoğrafını koydum zaten. :)

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Kanka bu sefer durum ciddi çünkü güvenilir sayfalar ve fenerbahçe muhabiri açıklama yaptı fotoğrafını koydum zaten. :)
dostum her o muhabirler her sene her transfer döneminde açıklama yapıyor bundan bi 5 6 sene önce robben yada ribery idi herhalde onun içinde aynı şeyleri söylüyorlardı gördük ne olduğunu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Adam 3 yıldır doğru düzgün top oynamıyor.
Fb bu kafayla giderse zor şampiyon olur.
Mesutun bizim lige ölüsü yeter knk adam premier lig de bile rahat ve klas paslar atıyordu güzel oyun kuruyordu.
Sadece formuna dönmesi bir kaç maç alır ama takım oturduğu anda ben harika olacağını düşünüyorum.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Gelicek, parasını yiyip yatacak. Sırf taraftar istiyor diye böyle transferler yapılmaz. Sonra "tÜRk fUtbOLUnuN tAkımLaRı bORçdA" demeye devam edersiniz. Bu mu scout başarısı ? Bu mu transfer ? Garip.
Herhalde Ozan Tufanla takas yaptılar Mesutu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
dostum her o muhabirler her sene her transfer döneminde açıklama yapıyor bundan bi 5 6 sene önce robben yada ribery idi herhalde onun içinde aynı şeyleri söylüyorlardı gördük ne olduğunu
Ben olanı söylüyorum, yağız sabuncuoğlunun dedikleri sürekli doğru çıktı, gelirse görürsün dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom