Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

dostum her o muhabirler her sene her transfer döneminde açıklama yapıyor bundan bi 5 6 sene önce robben yada ribery idi herhalde onun içinde aynı şeyleri söylüyorlardı gördük ne olduğunu
fenerbahçe her sene 15 tane transfer yapıyor ve aşırı kötü futbol oynuyor önce bunu çözmeleri adam gibi bir kadroya yatırım yapıp her sene 15 tane adam almamaları gerekir mesut falan da para israfından başka bir şey olmaz bana göre

Adam 3 yıldır doğru düzgün top oynamıyor.
Fb bu kafayla giderse zor şampiyon olur.
Evet uzun zamandır top oynamadığı doğrudur fakat oynadığı zaman bu oyuncunun neler yapabileceğini herkes biliyor; açıkçası bu ligde çok net fark yaratır.

Mesutun bizim lige ölüsü yeter knk adam premier lig de bile rahat ve klas paslar atıyordu güzel oyun kuruyordu.
Sadece formuna dönmesi bir kaç maç alır ama takım oturduğu anda ben harika olacağını düşünüyorum.
falcaoda leblebi gibi gol atıyordu :D

Bir Galatasaraylı olarak 2 şey umut ediyorum

1-İnşallah Türkiyede kaliteli futbol izleriz
2- 2. bir Falcao olayı yaşanmasın.

imkansıza yakın hatta imkansız.

Mesutun bizim lige ölüsü yeter knk adam premier lig de bile rahat ve klas paslar atıyordu güzel oyun kuruyordu.
Sadece formuna dönmesi bir kaç maç alır ama takım oturduğu anda ben harika olacağını düşünüyorum.
Hah işte bak.
İşte tam da bu kafa yüzünden bir başarı yok.
Galatasaray da aynısını falcaoya dedi.
Fb de aynısını önceden rvp ye dedi.
Kısacası ölüsü yeter lafı kadar saçma laf yok.

dostum bende galatasaraylıyım ama yapma falcao çok kötü be gol atıyor falan kendini avutmak bence :(
Dostum sana şöyle söyleyeyim; adam sürekli sakatlanıyor sakatlanmadığı dönemde de pek hazır olamıyor ama buna rağmen belli bir fark yaratıyor.

Dostum sana şöyle söyleyeyim; adam sürekli sakatlanıyor sakatlanmadığı dönemde de pek hazır olamıyor ama buna rağmen belli bir fark yaratıyor.
Falcao gs tarihindeki en büyük kazıklardan biri.
Falcao gs tarihinin de en büyük kroniklerinden biridir.

Vay be demek ÖZİL geliyor

Geri