Neler Yeni

Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
RESMİ HABER GELDİ!
Mesut resmen Fenerbahçede!!!!!
1609925796519.png

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mesutun kalitesi yetişebilecek bir forvet yok ligde maalesef samatta da sandığınız kadar kaliteli değil :(
Mesut geldiğince sence biz Samatta-Mesut kalite olayına mı bakacağız?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Mesut geldiğince sence biz Samatta-Mesut kalite olayına mı bakacağız?
kankam erol bulut orta kafa gol oynuyor mesutu kullanabilecek mi BELER BAKIN MESUTU ALDIK ORTALARI O AÇACAK ADEMİ 2 METRE ZIBLA VUR OĞLUM

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kankam erol bulut orta kafa gol oynuyor mesutu kullanabilecek mi BELER BAKIN MESUTU ALDIK ORTALARI O AÇACAK ADEMİ 2 METRE ZIBLA VUR OĞLUM
Futbol cahili olduğunu gösterdin, bravo! Fenerbahçe oyun anlamında zayıf olabilir ama hedef gol atmaktır, gol atmak için her türlü varyasyon denenmelidir.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Futbol cahili olduğunu gösterdin, bravo! Fenerbahçe oyun anlamında zayıf olabilir ama hedef gol atmaktır, gol atmak için her türlü varyasyon denenmelidir.
aynen futbol cahili kardeşim fenerin oynadığı oyuna mesuta uyarla felan tamammı adamın kalitesi ligin üstünde diyorum neyi anlamıyorsun ne futbol cahili en iyi kadro fenerdeyken lider olamayan erol bulut değilide eleştirdiğim için mi ben oluyorum futbol cahili 3 hafta üst üste kadıköyde yenilip rekor kıran fenerin hocası erol değilde ben futbol cahili CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynen futbol cahili kardeşim fenerin oynadığı oyuna mesuta uyarla felan tamammı adamın kalitesi ligin üstünde diyorum neyi anlamıyorsun ne futbol cahili en iyi kadro fenerdeyken lider olamayan erol bulut değilide eleştirdiğim için mi ben oluyorum futbol cahili 3 hafta üst üste kadıköyde yenilip rekor kıran fenerin hocası erol değilde ben futbol cahili CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK
Son maçta Caner oynamadı ve Fenerbahçe net bir galibiyet aldı, Mesut Özil kalitesi ligin üstünde olması daha iyi bir şeydir; Erol Bulut'u bende eleştiriyorum ama "CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK" Fenerbahçe'nin tüm olayı bu dersen sen bir futbol cahilisin demektir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hah işte bak.
İşte tam da bu kafa yüzünden bir başarı yok.
Galatasaray da aynısını falcaoya dedi.
Fb de aynısını önceden rvp ye dedi.
Kısacası ölüsü yeter lafı kadar saçma laf yok.
Ben mesuttan çok ümitliyim, sadece maç eksiği var çok kaliteli oyuncu premier ligde bile iyi oyun kuruyordu bizim lig onun için fazla bile. :)
Neyse zaten bjk ve gs taraftarlarının böyle demesi normal sonuçta ezeli rakibi güzel bir oyuncu alıyor, inşAllah bekleneni verir diyelim.

Top Bottom