Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
mesutun kalitesi yetişebilecek bir forvet yok ligde maalesef samatta da sandığınız kadar kaliteli değilSamatta'yı doğru düzgün izlemedin galiba...
Mesut geldiğince sence biz Samatta-Mesut kalite olayına mı bakacağız?mesutun kalitesi yetişebilecek bir forvet yok ligde maalesef samatta da sandığınız kadar kaliteli değil
"napim" deyip eksikleri kapatamazlarsa Galatasaray bu sene çok zorlanır.GS Yöneticileri: napim
kankam erol bulut orta kafa gol oynuyor mesutu kullanabilecek mi BELER BAKIN MESUTU ALDIK ORTALARI O AÇACAK ADEMİ 2 METRE ZIBLA VUR OĞLUMMesut geldiğince sence biz Samatta-Mesut kalite olayına mı bakacağız?
1 orta saha şart (en az)."napim" deyip eksikleri kapatamazlarsa Galatasaray bu sene çok zorlanır.
Futbol cahili olduğunu gösterdin, bravo! Fenerbahçe oyun anlamında zayıf olabilir ama hedef gol atmaktır, gol atmak için her türlü varyasyon denenmelidir.kankam erol bulut orta kafa gol oynuyor mesutu kullanabilecek mi BELER BAKIN MESUTU ALDIK ORTALARI O AÇACAK ADEMİ 2 METRE ZIBLA VUR OĞLUM
aynen futbol cahili kardeşim fenerin oynadığı oyuna mesuta uyarla felan tamammı adamın kalitesi ligin üstünde diyorum neyi anlamıyorsun ne futbol cahili en iyi kadro fenerdeyken lider olamayan erol bulut değilide eleştirdiğim için mi ben oluyorum futbol cahili 3 hafta üst üste kadıköyde yenilip rekor kıran fenerin hocası erol değilde ben futbol cahili CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAKFutbol cahili olduğunu gösterdin, bravo! Fenerbahçe oyun anlamında zayıf olabilir ama hedef gol atmaktır, gol atmak için her türlü varyasyon denenmelidir.
Son maçta Caner oynamadı ve Fenerbahçe net bir galibiyet aldı, Mesut Özil kalitesi ligin üstünde olması daha iyi bir şeydir; Erol Bulut'u bende eleştiriyorum ama "CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK" Fenerbahçe'nin tüm olayı bu dersen sen bir futbol cahilisin demektir.aynen futbol cahili kardeşim fenerin oynadığı oyuna mesuta uyarla felan tamammı adamın kalitesi ligin üstünde diyorum neyi anlamıyorsun ne futbol cahili en iyi kadro fenerdeyken lider olamayan erol bulut değilide eleştirdiğim için mi ben oluyorum futbol cahili 3 hafta üst üste kadıköyde yenilip rekor kıran fenerin hocası erol değilde ben futbol cahili CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK
Ben mesuttan çok ümitliyim, sadece maç eksiği var çok kaliteli oyuncu premier ligde bile iyi oyun kuruyordu bizim lig onun için fazla bile.Hah işte bak.
İşte tam da bu kafa yüzünden bir başarı yok.
Galatasaray da aynısını falcaoya dedi.
Fb de aynısını önceden rvp ye dedi.
Kısacası ölüsü yeter lafı kadar saçma laf yok.