Neler Yeni

Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Falcao gs tarihindeki en büyük kazıklardan biri.
Falcao gs tarihinin de en büyük kroniklerinden biridir.
Gol ortalamasına baktığımızda o kadar da kötü değil diyorum ama adam 30 maç kaçırmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
ben öyle takımı taşıyıp sampiyon yapacaığını sanmıyorum.
hatırlarsanız beşiktaş'ada guti gelmişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Çınar Yaşar

80+ Gold
futbolu bırakmadan 1 hafta önce gelecek

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Arkadaşlar Fenerbahçe kasımpaşa maçından sonra Mesut haberleri yine gündeme gelmeye başlamıştı ve güvenilir sayfalar bu transferin bitmeye çok yakın olduğunu paylaşmıştı, örnek;
Alıntıyı görüntüle

Ve daha taze olarak 19DK önce TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu bir tweet paylaştı,
Alıntıyı görüntüle

Mesut zaten bilindiği gibi iyi bir fenerbahçeli ve sanırım gerçekten bu sefer gelecek, siz neler düşünüyorsunuz?
Lütfen tüm takım taraftarları objektif olarak Mesut hakkındaki görüşleriniz yazsın. :)
nzonzi gibi olacak kalitesi bu lige fazla adam akıllı oynatamayacak ara pası 100iq atacak samatta onu anlayana kadar top rakibe geçer bir gs li olarak transfer başarısı olur ama maalesef tam verim veremez dediğim gibi lige fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Süper Lig'de çok net fark yaratır, Fenerbahçe bir tane adam akıllı stoper de alabilirse şampiyonluğu alır götürür.
bilemem dostum inşallah yapar. Beşiktaşlıyım ama artık ülkenin bir ülke puanı kazandıran takımı olsun.
galatasaray fener farketmez

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Süper Lig'de çok net fark yaratır, Fenerbahçe bir tane adam akıllı stoper de alabilirse şampiyonluğu alır götürür.
söylesenee bana mesutun atacağı topu önceden anlayıp koşu yapacak bir forvet saçmalamayın sammatta ile bu adamı oynatırsan hakaret olur adeta

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Gelsin kanka roberto carlos da gelsn ordan hatta varsa can bartu falan da gelsin.
Yıllardır tek derdi Mesut olmamalıydı bir takımın.
Artık gençlere yönelmek lazım...
Katkı sağlamaz demiyorum ama onun yerine uzun vadede daha çok performans alacagı genc topcu cok

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Geldi, kesinleşti. Nexuspor yazdı yine. Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
mesut çöp len, belhanda daha iyi

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
söylesenee bana mesutun atacağı topu önceden anlayıp koşu yapacak bir forvet saçmalamayın sammatta ile bu adamı oynatırsan hakaret olur adeta
Samatta'yı doğru düzgün izlemedin galiba...

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar Fenerbahçe kasımpaşa maçından sonra Mesut haberleri yine gündeme gelmeye başlamıştı ve güvenilir sayfalar bu transferin bitmeye çok yakın olduğunu paylaşmıştı, örnek;
Alıntıyı görüntüle

Ve daha taze olarak 19DK önce TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu bir tweet paylaştı,
Alıntıyı görüntüle

Mesut zaten bilindiği gibi iyi bir fenerbahçeli ve sanırım gerçekten bu sefer gelecek, siz neler düşünüyorsunuz?
Lütfen tüm takım taraftarları objektif olarak Mesut hakkındaki görüşleriniz yazsın. :)
yani gelirse herhalde gözü filan görmüyodur veya beyin ölümü filan yavaş yavaş başlamış olabilir almanya varken türkiye anladım abiğ

Top Bottom