Neyse ki Mesut forvet değilmesutun kalitesi yetişebilecek bir forvet yok ligde maalesef samatta da sandığınız kadar kaliteli değil![]()

Neyse ki Mesut forvet değilmesutun kalitesi yetişebilecek bir forvet yok ligde maalesef samatta da sandığınız kadar kaliteli değil![]()
sadece mizahtı kardeşim sence erol bulut feneri oynatabiliyormu maalesef gol atamadığınızda tek taktiğiniz o oluyor pelkas gibi bir yetenek var sizde la kilit kapanan savunmayı açacak paslar atıyor ama nerdeeeeeSon maçta Caner oynamadı ve Fenerbahçe net bir galibiyet aldı, Mesut Özil kalitesi ligin üstünde olması daha iyi bir şeydir; Erol Bulut'u bende eleştiriyorum ama "CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK" Fenerbahçe'nin tüm olayı bu dersen sen bir futbol cahilisin demektir.
mesutun paslarına akıl erdirecek kadar iyi bir forvet yok anlamında dedim iyi paslar atıyor kilit paslar fazla bu lige yanına forvet alınmazsa boş boş pas atar BENCENeyse ki Mesut forvet değil![]()
Evet bunu bende kabul ediyorum; çoğu maçı bireysel yetenekle kazandı Erol Hoca ama daha erken Alanya maçından sonra Erol Hoca'nın ne olduğu ortaya çıkar.sadece mizahtı kardeşim sence erol bulut feneri oynatabiliyormu maalesef gol atamadığınızda tek taktiğiniz o oluyor pelkas gibi bir yetenek var sizde la kilit kapanan savunmayı açacak paslar atıyor ama nerdeeeee
ben fmde alamıyorum gerçekte geliyor helal olsunArkadaşlar Fenerbahçe kasımpaşa maçından sonra Mesut haberleri yine gündeme gelmeye başlamıştı ve güvenilir sayfalar bu transferin bitmeye çok yakın olduğunu paylaşmıştı, örnek;
Alıntıyı görüntüle
Ve daha taze olarak 19DK önce TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu bir tweet paylaştı,
Alıntıyı görüntüle
Mesut zaten bilindiği gibi iyi bir fenerbahçeli ve sanırım gerçekten bu sefer gelecek, siz neler düşünüyorsunuz?
Lütfen tüm takım taraftarları objektif olarak Mesut hakkındaki görüşleriniz yazsın.![]()
belgaz zen ganada gec mezut geliyorE Pelkas Nolacak ? Pelkasın Asıl Mevki 10 numara Değil mi ?
sen yaşıyor muydun?Aynen kanka bize gelip maça çıkmadan jübilesini yapacakmış hatta açıklamasına da Çınar Yaşar için yapacağım demiş.
halısahaya adam mı seçiyoruz a..ben fmde alamıyorum gerçekte geliyor helal olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
belgaz zen ganada gec mezut geliyor
Yok o gelse gülerronaldo gelse gene fenerbahçelinin yüzü gülmez