Neler Yeni

Mesut Özil Fenerbahçeye geliyor!?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Son maçta Caner oynamadı ve Fenerbahçe net bir galibiyet aldı, Mesut Özil kalitesi ligin üstünde olması daha iyi bir şeydir; Erol Bulut'u bende eleştiriyorum ama "CANER KES BAKİM ORTAYI ADEMİ ABİN ŞOW YAPACAK" Fenerbahçe'nin tüm olayı bu dersen sen bir futbol cahilisin demektir.
sadece mizahtı kardeşim sence erol bulut feneri oynatabiliyormu maalesef gol atamadığınızda tek taktiğiniz o oluyor pelkas gibi bir yetenek var sizde la kilit kapanan savunmayı açacak paslar atıyor ama nerdeeeee
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse ki Mesut forvet değil :)
mesutun paslarına akıl erdirecek kadar iyi bir forvet yok anlamında dedim iyi paslar atıyor kilit paslar fazla bu lige yanına forvet alınmazsa boş boş pas atar BENCE

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sadece mizahtı kardeşim sence erol bulut feneri oynatabiliyormu maalesef gol atamadığınızda tek taktiğiniz o oluyor pelkas gibi bir yetenek var sizde la kilit kapanan savunmayı açacak paslar atıyor ama nerdeeeee
Evet bunu bende kabul ediyorum; çoğu maçı bireysel yetenekle kazandı Erol Hoca ama daha erken Alanya maçından sonra Erol Hoca'nın ne olduğu ortaya çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Enes Sağlambaş
Arkadaşlar Fenerbahçe kasımpaşa maçından sonra Mesut haberleri yine gündeme gelmeye başlamıştı ve güvenilir sayfalar bu transferin bitmeye çok yakın olduğunu paylaşmıştı, örnek;
Alıntıyı görüntüle

Ve daha taze olarak 19DK önce TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu bir tweet paylaştı,
Alıntıyı görüntüle

Mesut zaten bilindiği gibi iyi bir fenerbahçeli ve sanırım gerçekten bu sefer gelecek, siz neler düşünüyorsunuz?
Lütfen tüm takım taraftarları objektif olarak Mesut hakkındaki görüşleriniz yazsın. :)
ben fmde alamıyorum gerçekte geliyor helal olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

E Pelkas Nolacak ? Pelkasın Asıl Mevki 10 numara Değil mi ?
belgaz zen ganada gec mezut geliyor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Çınar Yaşar

80+ Gold