Neler Yeni

MESUTCEVIK MC-5 Alınır mı??

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Ben IPS LG monitör satıyorum sahibindende. Yazan abiye diyorum abi gir bu gigabytei al, va istemiyom diyor :D Neyi var VA nın tam bilmiyorumsiz biliyosanız söyler misiniz bana
Tamamen keyfi hocam, arada biraz farkları var tabii, ipsin eksi yönleri var, vanın kendince eksi yönleri var, sadece curved olayı hoşuma gitmiyor pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençler monitörü öneriyor musunuz ya da bu fiyat bandında var mı başka öneriniz ?
Hocam 5bin TL altı 2k monitör yok zaten, bu monitörde low-mid arası mid'e daha yakın tabii, bence alınır. Tabii uzmanına sormak lazım ::D

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Şu monitörü almamak için kendimi zor tutuyorum, düz ekran ips istiyorum + param da yok ama fiyat çok tatlı
BEN 1080 P 240 HZ E 5500 tl verdim 2 ay önce sinirim bozuldu şunu görünce ama 240 hz de önemli fps oyunları için

VettHekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onurhan EMİR
Merhaba dostlar,

Bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? 28 Ekim ki açıklamayı mı beklemeliyim?

28 ekim de ne açıklaması olacak hocam ? forumu da bayadır takip edemiyordum gözüme bir şey de çarpmadı ilk bir iki sayfada, açıklayabilr misiniz ?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
kaliteli parçalar kullanmışlar alınır kasa

ShizzLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tayfun
Tavsiyeleriniz için teşekkürler monitörü satın aldım, sistem için ise 28 Ekim tarihine kadar beklemeye karar verdim. Bu tarihte bir çok teknolojik üründe vergi indirimi geleceği söyleniyor.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Monitör geldi çok iyi teşekkürler tekrardan.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Şu monitörü almamak için kendimi zor tutuyorum, düz ekran ips istiyorum + param da yok ama fiyat çok tatlı
Merhaba dostlar,

Bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? 28 Ekim ki açıklamayı mı beklemeliyim?

monitör indiriminin son günü haberin olsun alcaksan ilk monitörü al :D
Monitör almanı önermem yorumlara bakma. G27QC var bende bu modeli (senin attığın linkteki) G257QC (A) modeli. Freesync falan yok. Freesync'e sahip değildir ve daha dar bir renk gamına sahiptir (QC'deki %92'ye kıyasla %88 DCIP3) Yani özetle bulabilirsen G27QC al

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,762
İsim
Kerem Çavuş
Monitör almanı önermem yorumlara bakma. G27QC var bende bu modeli (senin attığın linkteki) G257QC (A) modeli. Freesync falan yok. Freesync'e sahip değildir ve daha dar bir renk gamına sahiptir (QC'deki %92'ye kıyasla %88 DCIP3) Yani özetle bulabilirsen G27QC al
ne demek istediğini anlamadım linkteki monitör zaten g27qc

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
😅😇 Artık gelse keşke

Son düzenleme:
Top Bottom