olci53
80+ Bronze
niye fakirim diye sorgula o zaman kankaO kadar fakirim ki black friday ne zaman onu bile bilmiyorum
niye fakirim diye sorgula o zaman kankaO kadar fakirim ki black friday ne zaman onu bile bilmiyorum
Ee Va panel olunca ne oluyor?VA panel
Gigabyte monitörde hdr var bildiğim kadarıyla, yükseklik ayarı da mevcut. Msi monitörden bahsediyorsunuz sanırsamVA panel 250 parlaklık değeri az olmuş 300olmalıydı enaz . FreeSync Premium , g sync ,HDR , yükseklik ayarı , swivel , Shadow Boost veya Black Stabilizer özellikleri yok monitörde alan arkadaş olursa düşünmeli bu kadar para veriyor sonuçta..
Msı olanı söyledim diğerine bakmadımGigabyte monitörde hdr var bildiğim kadarıyla, yükseklik ayarı da mevcut. Msi monitörden bahsediyorsunuz sanırsam
Diğerine de bakıp yorumlar mısınızMsı olanı söyledim diğerine bakmadım
Kardeş ben 11.11 ne zaman bilmiyorum. Fakirliği sen tahmin etO kadar fakirim ki black friday ne zaman onu bile bilmiyorum
Gigabyte olan model alınabilir . VA panel 250 parlaklık değerine sahip HDR özelliği olmasından dolayı tolere edilebilir gönül isterdiki HDR10 olsun . g sync , FreeSync Premium , Black Equalizer , anti glare , flicker free , Blue Light Filter , yükseklik ayarı bir monitörde olması gereken özellikler mevcut nerdeyse .Diğerine de bakıp yorumlar mısınız
ben açıkcası geçen haftalarda asus vg27vq almıştım 4000tlye 2k olması hariç bir avantajı var mı geçmem mantıklı olur muGigabyte olan model alınabilir . VA panel 250 parlaklık değerine sahip HDR özelliği olmasından dolayı tolere edilebilir gönül isterdiki HDR10 olsun . g sync , FreeSync Premium , Black Equalizer , anti glare , flicker free , Blue Light Filter , yükseklik ayarı bir monitörde olması gereken özellikler mevcut nerdeyse .
GPU ve CPU modeli nedir ?ben açıkcası geçen haftalarda asus vg27vq almıştım 4000tlye 2k olması hariç bir avantajı var mı geçmem mantıklı olur mu
i5 12400f , rx6700xt bir de i3 12100f rtx 2060 var ikisini de ara ara kullanıyorumGPU ve CPU modeli nedir ?
i5 12400f , rx6700xt 2k monitör , rtx 2060' fhd . X bir oyunu düşünün ağır bir oyun watch dogs legion , dying light 2 vs. olarak düşünün bu kartla oynadığın zaman 2k çözünürlülükte 80-75 fps alıyorsun fakat 1080p oynasan işlemcin kaldırır güçlü 100-110 fps alırsın akıcılık bambaşka olur tercih senin.i5 12400f , rx6700xt bir de i3 12100f rtx 2060 var ikisini de ara ara kullanıyorum