Neler Yeni

🔥İndirim 5000 TL altına 2K Monitör G27QC

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
i5 12400f , rx6700xt 2k monitör , rtx 2060' fhd . X bir oyunu düşünün ağır bir oyun watch dogs legion , dying light 2 vs. olarak düşünün bu kartla oynadığın zaman 2k çözünürlülükte 80-75 fps alıyorsun fakat 1080p oynasan işlemcin kaldırır güçlü 100-110 fps alırsın akıcılık bambaşka olur tercih senin.
eyvallah

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Hocam allah aşkına bu fiyata 2k ips monitör bulun

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
biri va panel tercih etmiyorum demiş diğeri yalnız değilsin demiş. zaten 3 panel tipi var. ips paneller pahalı ve ghosting gibi sorunları oluyor. TN panel profesyonel oyuncular ve rekabetçiler için. geriye normal kullanıcılar kalıyor onlar için de en ideali VA panel zaten. piyasada o kadar kaliteli VA panel monitör varken herkes tutturmuş ips panel de ips panel diye :D :D komedi. şu fiyata ips panel 2k 144 hz monitör vardı da biz mi almadık?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
biri va panel tercih etmiyorum demiş diğeri yalnız değilsin demiş. zaten 3 panel tipi var. ips paneller pahalı ve ghosting gibi sorunları oluyor. TN panel profesyonel oyuncular ve rekabetçiler için. geriye normal kullanıcılar kalıyor onlar için de en ideali VA panel zaten. piyasada o kadar kaliteli VA panel monitör varken herkes tutturmuş ips panel de ips panel diye :D :D komedi. şu fiyata ips panel 2k 144 hz monitör vardı da biz mi almadık?
almayın mı dedim almak isteyenler için bilgilendirme yaptım bende de 2k ips panel var ghosting yaşamıyorum ve 6k fiyattan aldim 1 ay öncesine 5kydı indirim kovalayıp ips panel almak varken bunu almazdım

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Hayırdır hocam panel fabrikamızı var ? Fikrimizi söylüyoruz. Ghosting olmayan IPS yokmu sanki. Ben 5 bin TL verip sıfır va alacağıma 2. El kaliteli IPS alırım. Benim düşüncem bu. Ha indirimlerle IPS panelde düşürebilir

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hayırdır hocam panel fabrikamızı var ? Fikrimizi söylüyoruz. Ghosting olmayan IPS yokmu sanki. Ben 5 bin TL verip sıfır va alacağıma 2. El kaliteli IPS alırım. Benim düşüncem bu. Ha indirimlerle IPS panelde düşürebilir
kimse almaz diyorsun o nasıl fikir hocam?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Yanlış Bilgilendirme
Freesync yok bu modelde ona göre alın. A modeli çünkü bu

Top Bottom