Neler Yeni

Meta quest 3 takas ?

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
meta quest 3 var elimde pc ile takaslamak isteyen olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Ben almayı düşünüyorum da biraz bilgi verebilir misin? Nasıl ürün iyi mi nasıl kullanılıyor keyifli mi avantajları neler dezavantajları neler

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz çok keyifli oyunlarında hele ki AA oyunlarda inanılmaz bir tecrübe yaşatıyor kendi dünyanıza kapanıp devasa ekranlarda dizi film youtube keyfi yapabiliyorsun eğer arkadalarında da varsa çok komik saheneler çıkabiliyor tek derdi bence şarjı çok uzun gitmiyor ama uzun bir kablo veya power bank ile çözülebiliyor ben hiç pc ye bağlamadım ama ona da bağlayarak steam de ki oyun kütühanesinde erişimin oluyor ilk alışırsaken zor biraz örnek vericek olursam sen ayakta oynamayı seçtin ve bi yere koşman veya tırmanman gerekiyor oyunda işte o ilk denemeler biraz zor oluyor ama alıştıktan sonra hiçbir probelmi kalmıyor oyunlar dolar olarak satılıyor ama 6 dolara game pass gibi bir sistemi var her ay oyunlar değişiyor vu 60 dolarlık 2 oyun banko geliyor kolların kullanmı rahat ve kaliteli hissetriryor benim satma sebebimse çok iyi bir sistem toplamak istiyorum onun ya satıcam ya takaslicam ama bence her kesin deneyimlemesin gereken bir cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
cihaz çok keyifli oyunlarında hele ki AA oyunlarda inanılmaz bir tecrübe yaşatıyor kendi dünyanıza kapanıp devasa ekranlarda dizi film youtube keyfi yapabiliyorsun eğer arkadalarında da varsa çok komik saheneler çıkabiliyor tek derdi bence şarjı çok uzun gitmiyor ama uzun bir kablo veya power bank ile çözülebiliyor ben hiç pc ye bağlamadım ama ona da bağlayarak steam de ki oyun kütühanesinde erişimin oluyor ilk alışırsaken zor biraz örnek vericek olursam sen ayakta oynamayı seçtin ve bi yere koşman veya tırmanman gerekiyor oyunda işte o ilk denemeler biraz zor oluyor ama alıştıktan sonra hiçbir probelmi kalmıyor oyunlar dolar olarak satılıyor ama 6 dolara game pass gibi bir sistemi var her ay oyunlar değişiyor vu 60 dolarlık 2 oyun banko geliyor kolların kullanmı rahat ve kaliteli hissetriryor benim satma sebebimse çok iyi bir sistem toplamak istiyorum onun ya satıcam ya takaslicam ama bence her kesin deneyimlemesin gereken bir cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Hocam süper yorum benim için ben pc ye bağlayacağım ama wifi adaptörüm yok kabloyla oynamak zorunda kalıcam sanırım ya da kendi kütüphanesinden oyunlar oynamam gerekicek o zaman , sen öneriyorsun herhalde , teşekkür ediyorum fiyat ne kadardır ve nereden almam iyi olur önerdiğin var mı

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
hayır hayır cihaz pc veya başka bir kabloya ihtiyaç duymuyor kendisini bir teledon olarak da düşünebilirsin yani sıfır da alabilirisn ya da ben satabilirim kutulu benim cihazımda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
18.500 sarı sitede ilanda ama size 15 yapabilirim almak isterseniz

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
18.500 sarı sitede ilanda ama size 15 yapabilirim almak isterseniz
Hocam ben almak istiyorum gercekten cok uzun zamandir ama sey soracsgim mesela pcden steamden aldigim vr oyunlari oynayabiliyormuyum

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
evet oynayabiliyorsun

Top Bottom