Rennes
80+ Gold
Dahası
TOGG alamyıp habere sevinirken olur gibi...
Olsa ne olur?Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sözleşme imzaladığını ve Meteoroloji, anlık topladığı uyarı ve verileri TOGG'a ileteceğini söyledi.
Nerde yazıyor %400 zamlandığı?Olsa ne olur?
Henüz çıkmadan %400 zamlanan arabayı alamayacağımız için bizi ilgilendiren mevzu değil.
Arabada zaten sıcaklık sensörü var diye biliyorum o zaman ne gerek varSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sözleşme imzaladığını ve Meteoroloji, anlık topladığı uyarı ve verileri TOGG'a ileteceğini söyledi.
İstanbul'daki arabadaki sıcaklık sensörü Ankara' daki havayı da ölçüyor mu?Arabada zaten sıcaklık sensörü var diye biliyorum o zaman ne gerek var
Dışarıdaki sıcaklığı anlık ölçtüğü için ölçerİstanbul'daki arabadaki sıcaklık sensörü Ankara' daki havayı da ölçüyor mu?
Benim evdeki sıcaklık sensörü niye Zonguldak'taki havayı ölçmüyor?Dışarıdaki sıcaklığı anlık ölçtüğü için ölçer
Google' a yazsan bana sorma gereği duymazdın.Nerde yazıyor %400 zamlandığı?
Peugeot 301 2018'da anlık hava durumu verisi alıp panele iletiyor buzlanma var hava şu derece vs. diye çokta önemli bir şey değil.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sözleşme imzaladığını ve Meteoroloji, anlık topladığı uyarı ve verileri TOGG'a ileteceğini söyledi.
Zamın TOGG'u kapsayıp kapsamadığına dair net bilgi yok.Google' a yazsan bana sorma gereği duymazdın.
Vardı galiba Demo aracındaTOGG a bence Siri gibi bir yapay zeka lazım.
Yerli araçlarda ötv olmaz diye tahmin ediyorum. Ah vergi...Zamın TOGG'u kapsayıp kapsamadığına dair net bilgi yok.
En son yapılan ÖTV zammı sadece lüks ve genellikle Alman menşeili firmaların arabalarına yapıldı.
Ben de öyle biliyorum. Zaten TOGG'a %400 zam yazan haber kaynakları sol parti tarafçıları. O da tek tük.Yerli araçlarda ötv olmaz diye tahmin ediyorum. Ah vergi...