Neler Yeni

metin 2 hala oynanır mı

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
oturup da metin2yi anlatamam. mmorpg oynadıysan daha önce bilirsin, karakterin zayıf başlar etraftaki tarafsız canavarları keserek onlardan düşen eşyalarla ya ticaret yaparsın ya karakterini geliştirirsin, daha sonra daha güçlü canavarlara gidersin onlardan daha değerli itemler atar vs vs. pvp metin2 yi öğrenmek için çok uygun çünkü her şeye kolaylıkla ulaşabiliyorsun. metin2 tr de atıyorum bir razadör boss unu kesmek için 90LVL olman gerekiyor ki bu yemeden içmeden 2-3 ay demek. ki 90LVL olsan bile boss u kesememe gibi bir ihtimal de var. pvpde en fazla 1hafta oynarak istediğini yapar, istediğini denersin.
Aynen, sen biraz daha iyi anlatmışsın bana göre. Teşekkürler.

Geçen öylesine TR oynamak için gireyim dedim. 10 seviye olmak için yarım saat köpek kestim, yok olmuyor. Zaten elime +0 Kılıç verdiler, rezil rezil takıldım. Çekemem ben bunun derdini deyip, oyun sonu attım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben arkadaşlarımla güzel eğlenebileceğim bi mmorpg oyunu oynamak istiyorum aklıma ilk metin2 geldi bi ara başlamıştım hiç bişi anlamadan 12 lvl olup bırakmıştım metin2 hala oynanırmı tavsiyeleriniz varmı veya önerebilceğiniz oyun varmı şimdiden teşekkürler
Eski metin2 tadından 1-99 emek server varsa oynarım .d

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ben metin 3 geçtim size başarılar (!)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Aynen, sen biraz daha iyi anlatmışsın bana göre. Teşekkürler.

Geçen öylesine TR oynamak için gireyim dedim. 10 seviye olmak için yarım saat köpek kestim, yok olmuyor. Zaten elime +0 Kılıç verdiler, rezil rezil takıldım. Çekemem ben bunun derdini deyip, oyun sonu attım.
ben 3-4 gün köpek kesip 12 level oldum

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
ben pek bilgili olmadığım için araştırsam da pek doğru karar veremem zor olanlardan güzel bir tane önerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide tr ile pvp nin farkı mc deki op skyblock ile emek sky block gibi mi

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
ben pek bilgili olmadığım için araştırsam da pek doğru karar veremem zor olanlardan güzel bir tane önerebilir misiniz?

https://aisha2.com 15 ocakta 55-120 açılıyor. zor server ile başlarsan hevesin kaçar baştan söyleyim, önce bir oyunu eğlenerek öğren daha sonra dişine göre bir servera geçersin.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Beni metin2 den koparan oyun BDO oldu. Tabii bir de shadow link yiyip TR 55lvl full bedensel çarı 15 saniyede soydurmuştum o da oldu :D
Kötü olmuş. Ben 4 - 5 sene önce 74 seviye hesabımı item yapamıyorum diye bıraktım.

PVP sunucu önermek istemiyorum. Artık oyuncuların çoğunluğu, oyunu oynamak yerine oyundan gerçek para kazanmaya baktığı için haftaya sunucuda adam kalmassa şaşırma.

Ben MC oynamadım. @oguzzilla arkadaşımız konu içerisinde yazdı, farkını.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Kötü olmuş. Ben 4 - 5 sene önce 74 seviye hesabımı item yapamıyorum diye bıraktım.

PVP sunucu önermek istemiyorum. Artık oyuncuların çoğunluğu, oyunu oynamak yerine oyundan gerçek para kazanmaya baktığı için haftaya sunucuda adam kalmassa şaşırma.

Ben MC oynamadım.
Server sahipleri 1 haftada zulayı patlatıp kaçma derdinde :D ama para yatırmadıkça, eğlenmene bakınca bize sorun teşkil etmiyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Server sahipleri 1 haftada zulayı patlatıp kaçma derdinde :D ama para yatırmadıkça, eğlenmene bakınca bize sorun teşkil etmiyor.
Herkes ekmeğinin peşinde. Kimisi eğlencesinin kimiside eğlenen kişilerin üzerinden geçinmekle :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
New World oyununu araştır istersen eylül ayında alpha tester'ine katılmıştım. Oyunu baya beğenmiştim. Bu baharda da çıkacak oyun zaten youtubeden videolarına bakabilirsin.

Top Bottom