Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
birden fazla hesapla kasım yapacak düşük bir sistem sıkıntı yaratabilir.NE alırsan al açar.
birden fazla hesapla kasım yapacak düşük bir sistem sıkıntı yaratabilir.NE alırsan al açar.
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri hesap meley + hidra durumuna gelmek üzere Metin2 diyince nerdeyse pentium önerildi i5 13400f ve 32gb ram yapicam ekran kartıda rx 7600 veya rtx 4060 yeterli olur diye düşünüyorum 25k civarina yapabiliyorum böyle bir sistem hesapladım bu şekilde ya hazır alıcam denk düşerse yada kendim toplayacamKnka metin2 oynamayan çoluk çocuk konuya dadanmış sen aldırma onları. Alacağın sistemde işlemci ve ramin yüksek olması lazım 16 çar açıp kullanabilmen için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ekran kartından çok işlemci ve ram'e para basman lazım
Merhabalar hocam iyi forumlar. Metin 2 için ram ve hızlı olması önemli.İyi akşamlar Metin2 oynayan varsa aranızda bana yardimci olabilirmi yeni bir sistem alıcam şuan mevcutta r3 4100 vs rx 570 sistem var fakat yetmiyor 16 hesapla meley yapicam bunu kaldıracak bir bilgisayar lazım birde Metin2 Intel işlemcilerle daha iyi çalışıyor deniyor buna göre bana parça parça yada hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 25-30k TL
Aklındaki sistem güzel 13400f yada 7500f bide 32ram aldınmı seni gayet götürürTeşekkür ederim sonunda beni anlayan biri hesap meley + hidra durumuna gelmek üzere Metin2 diyince nerdeyse pentium önerildi i5 13400f ve 32gb ram yapicam ekran kartıda rx 7600 veya rtx 4060 yeterli olur diye düşünüyorum 25k civarina yapabiliyorum böyle bir sistem hesapladım bu şekilde ya hazır alıcam denk düşerse yada kendim toplayacam
Bu sistemde gayet güzel tam istediğim gibi internet stok görünmüyor ama sipariş numarasını bı deniyimMerhabalar hocam iyi forumlar. Metin 2 için ram ve hızlı olması önemli.
Ben daha yeni https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-8g-h610m-r-si-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi sipariş ettim.Bir bakın derim.ddr5 sistem.
16 hesabi nasil yapacaksinİyi akşamlar Metin2 oynayan varsa aranızda bana yardimci olabilirmi yeni bir sistem alıcam şuan mevcutta r3 4100 vs rx 570 sistem var fakat yetmiyor 16 hesapla meley yapicam bunu kaldıracak bir bilgisayar lazım birde Metin2 Intel işlemcilerle daha iyi çalışıyor deniyor buna göre bana parça parça yada hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 25-30k TL
Reis sende de açtıktan belli süre sonra siyah ekran sorunu oluyor mu? 16 hesap açıkkenİyi akşamlar Metin2 oynayan varsa aranızda bana yardimci olabilirmi yeni bir sistem alıcam şuan mevcutta r3 4100 vs rx 570 sistem var fakat yetmiyor 16 hesapla meley yapicam bunu kaldıracak bir bilgisayar lazım birde Metin2 Intel işlemcilerle daha iyi çalışıyor deniyor buna göre bana parça parça yada hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 25-30k TL
Suanki mevcut sistemde oluyorReis sende de açtıktan belli süre sonra siyah ekran sorunu oluyor mu? 16 hesap açıkken
Bir tane 120 level diğerleri 90 lvl 90 lvl olanlar bekliyor görevleri 120 yapıyor sonra 16 hesapta ganimet alıyor16 hesabi nasil yapacaksin
Bu sistem de bile yapıyor reis onun çözümü olmuyor bir türlü sırf onun için değişeceksen bence çok da gerek yok.Suanki mevcut sistemde oluyor
Bazı mağazalarda stokta gözüküyor bende.Bu sistemde gayet güzel tam istediğim gibi internet stok görünmüyor ama sipariş numarasını bı deniyim
Kendi aldığım sistem şuanda kargodaİyi akşamlar Metin2 oynayan varsa aranızda bana yardimci olabilirmi yeni bir sistem alıcam şuan mevcutta r3 4100 vs rx 570 sistem var fakat yetmiyor 16 hesapla meley yapicam bunu kaldıracak bir bilgisayar lazım birde Metin2 Intel işlemcilerle daha iyi çalışıyor deniyor buna göre bana parça parça yada hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 25-30k TL
Peşin fiyatına 3 taksit seçeneği de mevcutKendi aldığım sistem şuanda kargoda
INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam işlemciyi intel yerine yapabiliyorsanız amd yapın, onların önbellekleri daha fazla metin2 için daha iyidirTeşekkür ederim sonunda beni anlayan biri hesap meley + hidra durumuna gelmek üzere Metin2 diyince nerdeyse pentium önerildi i5 13400f ve 32gb ram yapicam ekran kartıda rx 7600 veya rtx 4060 yeterli olur diye düşünüyorum 25k civarina yapabiliyorum böyle bir sistem hesapladım bu şekilde ya hazır alıcam denk düşerse yada kendim toplayacam