Neler Yeni

Yardım Metin 2 Server Kurma

EsquireTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mahmut Uzun
Merhaba arkadaşlar, Metin2 serveri açmaya planlıyorum. Önce de autopack logolar falan dahildi hep şu an işler değişmiş önerebileceğiz böyle kaliteli her şey dahil firma falan var mı uygun bir şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncel

LaketrooS

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, Metin2 serveri açmaya planlıyorum. Önce de autopack logolar falan dahildi hep şu an işler değişmiş önerebileceğiz böyle kaliteli her şey dahil firma falan var mı uygun bir şeyler.

güncel
kurunca haber ver

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul

güncel
Fiyat bilgin var mi reis en son 200 k ya saglam server aciliyordu

Can...

80+ Platinum

güncel
Konuyu yarın bir yükseltin hocam illaha bilgi veren olur şuan çoğu kişi aktif değil

EsquireTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mahmut Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat bilgin var mi reis en son 200 k ya saglam server aciliyordu
2015'de 50 TL'ye logolar dahil her şey veriliyordu şimdi sistem gelmiş ama cok pahalı tek files 800 tl dediler sunucu masrafları hariç .d

kurunca haber ver
Buraya güzel bir tanıtım planlıyorum

Konuyu yarın bir yükseltin hocam illaha bilgi veren olur şuan çoğu kişi aktif değil
Bilgi için teşekkür ederim

Can...

80+ Platinum
2015'de 50 TL'ye logolar dahil her şey veriliyordu şimdi sistem gelmiş ama cok pahalı tek files 800 TL dediler sunucu masrafları hariç .d

Açılınca haber verin bir göz atarım hoşuma giderse çoğunlukla oyunda olurum

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
2015'de 50 TL'ye logolar dahil her şey veriliyordu şimdi sistem gelmiş ama cok pahalı tek files 800 TL dediler sunucu masrafları hariç .d

Ha sen düz acican kendi kendine takilcan ben büyük prodüksiyon sandim. En kotu basina beka olmayacak filesler 5k dan baslar o da eksiklerle dolu.

EsquireTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mahmut Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha sen düz acican kendi kendine takilcan ben büyük prodüksiyon sandim. En kotu basina beka olmayacak filesler 5k dan baslar o da eksiklerle dolu.
şuanda bakıyorum konuya biraz uzağım şuan fiyatlar abartı geldi biraz o yüzden mantıklı filesler varsa 2k 3k verilir yani sorun değil.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
şuanda bakıyorum konuya biraz uzağım şuan fiyatlar abartı geldi biraz o yüzden mantıklı filesler varsa 2k 3k verilir yani sorun değil.
Valla ekibin varsa sağlam bir developer falan onlar da alinir yoksa dakka basi bug çıkıyor

EsquireTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mahmut Uzun
Valla ekibin varsa sağlam bir developer falan onlar da alinir yoksa dakka basi bug çıkıyor
Ekip daha kurmadım şuanlık fiyat araştırması yapıyorum yakında acacağım bakalım güzel bişeyler olacak inşallah

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom