Gelin bi maziye gidelim var mi m2 ile alakali anilariniz gecmisle ilgili paylasacaklariniz huzun dolu anlar mutlu anlar cevirelim bi m2 postu gecmise o guzel gunlere donelim
en son girim dedim tuşları bile unutmuşum. mazi mazi de kaldı. güzel ve kötü anılar yaşasakta yine de güzel günlerdi.
bir gün unutmam kız nickle hesap açıp milleti kekliyordum
başka bir gün hesabım çalındı.
başka bir gün açık bulundu para hilesi yapıyoduk
server savaşları vardı o ara bizim takım beni kesiyordu levelin düşük diye bende sinirlenip sürekli yeniden başlayıp başlayıp bizim takıma saldırıyordum
10 sene önce sınıfta sıra arkadaşımla muhabbetini yaparken hoşlandığım kız muhabbeti duyup ben de oynuyorum yardımcı olur musun demişti. Benim de 79 level savaşçım vardı tabi olurum dedikten sonra muhabbetimiz artmıştı. Hey gidi günler xD
çok anılarım var hesabıma girerken başka birinin hesabına girmek mi dersin (bir milyonda bir olabilcke bişey ama oldu)
benden büyük kuzenim ayı saframı alıp kendi itemine + bastı diye 2 hafta küsmem mi dersin ( rahmtli halam barıştırmıştı)
m2bob açıkken metin2 tr çar tanıtım videosu çekip youtube a atıp ban yememiz mi dersin
abim futbol okuluna gidiyordu bi aralar benide bot gibi balık tutmaya oturtmuştu çıkan balıkları açıyorum istridye çıkarmaya çalışıyorum akşam abim gelince satıyor filan bir tane istridye çıkarmışım yanlışlıkla açtım ve kankırmızı inci çıkmıştı boş bişey çıksa büyük ihtimal baya dayak yerdim kırmızı inci cıkınca baya bi item almıştık
metin2 ye ilk başladıgımda daha okuma yazma bilmezdim teyzem okurdu görev filan yapardım beraber oynardık
daha baya küçüğüm abim ben 2-3 kuzenim bilgisayarda oturuyoruz değişik bir metin2 vardı ozamanlar siyah kurtlar filan vardı sanırıım çin serveriydi bizde indirmeyi filan bilmiyoruz kimse de doğru düzgün para yok internet kafeden o mtin2 cdsini almak için benim kumbaramdan 5 tl almıştık ozamn baya bişey alınabiliyordu
daha çok şey vardır da en çok aklıma glenler bunlar hala dönem dönem pvp serverler oynarım tabi eski tadı vermesede farklı bir oyun olarak oynarım
Ulan ne dolandirirdim milleti ymnle munker ve nekir cehennemdeki gunahlarimi acikladiginda çar soyma buz kuresini buz topu diye yutturma 1mlik itemi 10m satma vs ne gunlerdi be
Okuldan döndükten sonra tüm gün oynamak, okula gidince kastığın itemleri arkadaş ortamına anlatmak. Dolunay'ı ilk sen düşürürsen tüm arkadaş grubun yalakalık yapar
Ulan ne dolandirirdim milleti ymnle munker ve nekir cehennemdeki gunahlarimi acikladiginda çar soyma buz kuresini buz topu diye yutturma 1mlik itemi 10m satma vs ne gunlerdi be