Neler Yeni

Metin2 Mazi Postu :(

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Gelin bi maziye gidelim var mi m2 ile alakali anilariniz gecmisle ilgili paylasacaklariniz huzun dolu anlar mutlu anlar cevirelim bi m2 postu gecmise o guzel gunlere donelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Bu yazdığın yazıyla pp n çok manidar :ROFLMAO::pikacu::pikacu::pikacu:
Sen tayyipse laf diss mi attin
images (4).jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanrilara bak be duygulandim tanri +9da yaninca ateist olmustum hic unutmam

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kız Taklidi Yaparak Dolunay Ceplemek, İtem Çogaltıcam Dedikten Sonra Çalmak Ve Dahası Yani Güzel Günlerdi Çok Eğlenceliydi.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben hala oynuyorum 😁

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
çok anılarım var hesabıma girerken başka birinin hesabına girmek mi dersin (bir milyonda bir olabilcke bişey ama oldu)
benden büyük kuzenim ayı saframı alıp kendi itemine + bastı diye 2 hafta küsmem mi dersin ( rahmtli halam barıştırmıştı)
m2bob açıkken metin2 tr çar tanıtım videosu çekip youtube a atıp ban yememiz mi dersin
abim futbol okuluna gidiyordu bi aralar benide bot gibi balık tutmaya oturtmuştu çıkan balıkları açıyorum istridye çıkarmaya çalışıyorum akşam abim gelince satıyor filan bir tane istridye çıkarmışım yanlışlıkla açtım ve kankırmızı inci çıkmıştı boş bişey çıksa büyük ihtimal baya dayak yerdim kırmızı inci cıkınca baya bi item almıştık
metin2 ye ilk başladıgımda daha okuma yazma bilmezdim teyzem okurdu görev filan yapardım beraber oynardık
daha baya küçüğüm abim ben 2-3 kuzenim bilgisayarda oturuyoruz değişik bir metin2 vardı ozamanlar siyah kurtlar filan vardı sanırıım çin serveriydi bizde indirmeyi filan bilmiyoruz kimse de doğru düzgün para yok internet kafeden o mtin2 cdsini almak için benim kumbaramdan 5 TL almıştık ozamn baya bişey alınabiliyordu
daha çok şey vardır da en çok aklıma glenler bunlar hala dönem dönem pvp serverler oynarım tabi eski tadı vermesede farklı bir oyun olarak oynarım
Ayy icim gitti be

en son girim dedim tuşları bile unutmuşum. mazi mazi de kaldı. güzel ve kötü anılar yaşasakta yine de güzel günlerdi.
bir gün unutmam kız nickle hesap açıp milleti kekliyordum :D
başka bir gün hesabım çalındı.
başka bir gün açık bulundu para hilesi yapıyoduk
server savaşları vardı o ara bizim takım beni kesiyordu levelin düşük diye bende sinirlenip sürekli yeniden başlayıp başlayıp bizim takıma saldırıyordum :D
Klasik m2 oyuncusu be :D

Bu zaten gold

Ben hala oynuyorum 😁
Yaz tatili gelse tr ya da pvp yine giriscemde su sinifi gecmem lazim

bıraktım

80+ Bronze
Ayy icim gitti be

Klasik m2 oyuncusu be :D

Bu zaten gold

Yaz tatili gelse tr ya da pvp yine giriscemde su sinifi gecmem lazim
10 haziranda origins2 açılıyor baya iyi server başla istersen

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Gelin bi maziye gidelim var mi m2 ile alakali anilariniz gecmisle ilgili paylasacaklariniz huzun dolu anlar mutlu anlar cevirelim bi m2 postu gecmise o guzel gunlere donelim
Beni bu oyuna başlatanın kulaklarını çınlatıyorum hâla! 90' lıların geleceği bu oyun yüzünden çöp oldu!

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
çok eski oyunculardan biriyim bir ton anım vardır ama en komiğini anlatayım ben, şu an 26 yaşındayım yıl olarak tam hatırlamıyorum ama ilkokul 5. sınıfken bir hile çıkmıştı cixcocuk97 diye o hileyi kullanarak alesta'nın para babalarından biri olmuştum o zaman zaten 4 sv vardı alesta tramola 3ü hatırlamıyorum ve yakamoz vardı, alestada o hileyi 1 hafta boyunca şubat tatilinde kullanmıştım ama öyle böyle envanterim yoktu +3 düşen taşları yere atardım + 4 lere yer açılsın diye 15 lvl dan 28 lvl a kadar sadece metin keserek kasmıştım ama öyle böyle para yoktu arkadaşlara anlatıyorum kimse inanmaz ama edileeye taş ve bk satmışlığım bile vardı depoda 34 ort +9 dolum vardı bilen vardır o zamanlar şimdinin 60 ortu gibi bir şeydi kalkanım zırhım hepsi depoda hazır bekliyordu sonra 2. köyde kasılayım artık para iyice oldu lvl alayım dedim tam kasmaya başladım yanımda okçu bir gm belirdi elinde siyah yayıyla ilk defa gördüğüm için heyecan yaptım ! yapıp yazmaya başladım beyler gm 2. köyde şuraya gelin fln filan sonra birdaha ! yapıp yer tarifi yaptım baktım sohbet hareket etmiyor sonra bir baktım bana gm den pm gelmiş hile kullandığınız tespit edilmiş olup hesabınız kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır diye, o gün bir çökmüştüm anlatamam çıktım bisiklete binerken 2 saat ağlamıştım.

Top Bottom