Neler Yeni

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Göksel
saltanat, ekinoks, hisarmt2 vardı çok güzellerdi neden kapadılar acaba
HİSAR EKİNOKS KAPANMADI GMLERİ ORTAKLIKTAN AYRILDI İSİMLERİ DEĞİŞTİ HİSARIN YENİ İSMİ TURNA 2

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Volkan

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Göksel

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
şu metin2 silkroad knight tarzı oyunların en sevmediğim yanı p2w olmaları. Markette her bok var yatır parayı çal düdüğü. Tamam para da yatırılması lazım ki server uzun ömürlü olsun. Ama bence iyi düşünülerek para kazandıracak bir sistem olsa ve oyun p2w den uzak olsa on numara olur. Yemin ediyorum metin2 ye başlamak istiyorum ama youtubeden videolara bakıyorum adam 50k eple oyuna başlamış yok o kolyeye 5k ep veriyo yok ayakkabıya 3k ep veriyo biz anca jop alıyoz elimize anasını satiyim

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ozan Yılmaz
şu metin2 silkroad knight tarzı oyunların en sevmediğim yanı p2w olmaları. Markette her bok var yatır parayı çal düdüğü. Tamam para da yatırılması lazım ki server uzun ömürlü olsun. Ama bence iyi düşünülerek para kazandıracak bir sistem olsa ve oyun p2w den uzak olsa on numara olur. Yemin ediyorum metin2 ye başlamak istiyorum ama youtubeden videolara bakıyorum adam 50k eple oyuna başlamış yok o kolyeye 5k ep veriyo yok ayakkabıya 3k ep veriyo biz anca jop alıyoz elimize anasını satiyim
metin2 nin her serveri p2w değildir örnek olarak benim oynadığım server da aldığın site zırh belli bir yere kadar gelişiyor ama oyunda sıfırdan bastığın zırhı daha üst seviyelere kadar geliştirebiliyorsun ayrıca sitede satılan kolyedir bileziktir ayakkabıdır bunları zaten sırf efsunlardan dolayı alıyorlar ama sen 1 2 gün farm yapıp oyun içi pazardan da kolayca çekebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr11

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kemal
Metin2 ilk çıktığı yıllar emek server ler dan aldığım zevfki sonrasındaki çakma emek pvp lerden filan alamadım. Nostalji olsun diye arada girip biraz takılıp çıkardım. Keşke her şey para olmasaydı. Anasını ağlattılar

Mr11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kavak
metin2 nin her serveri p2w değildir örnek olarak benim oynadığım server da aldığın site zırh belli bir yere kadar gelişiyor ama oyunda sıfırdan bastığın zırhı daha üst seviyelere kadar geliştirebiliyorsun ayrıca sitede satılan kolyedir bileziktir ayakkabıdır bunları zaten sırf efsunlardan dolayı alıyorlar ama sen 1 2 gün farm yapıp oyun içi pazardan da kolayca çekebilirsin
TR'ye de p2w diyorlar, ruby lucifer'da doğru dürüst EP yatırmadan 110 level çar yaptım, 100 lv'de şaman yaptım kısa sürede ama bıraktım oyunu, sattım herşeyi çıktım. Oyunda hiçbir şey yapma, git balık tut çatır çatır para kasıyorsun, p2w'lik bir şey yok yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: com2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,656
Üyeler
159,375
Son üye
Utkukalenderr
Top Bottom