Neler Yeni

METRO 2033 Redux zorlandığım yer

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Valla en sevdiğim serilerde başı çeker bu oyun benim için. Pusula ise duruma göre yön gösteriyor direk gideceğin noktaya kitlenmiyor. Ortada farklı yollara çıkan bir yol varsa bu yollardan bir rota oluşturuyor ve sana ona göre gösteriyor. Yani bir koridordasın ve düz git diyor sana pusula. İlerde sola döneceksen dönmen gereken yerde sola dönüyor pusula. Umarım anlatabilmişimdir mantığını. Ve şahsen bu benim çok daha hoşuma gidiyor.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Valla en sevdiğim serilerde başı çeker bu oyun benim için. Pusula ise duruma göre yön gösteriyor direk gideceğin noktaya kitlenmiyor. Ortada farklı yollara çıkan bir yol varsa bu yollardan bir rota oluşturuyor ve sana ona göre gösteriyor. Yani bir koridordasın ve düz git diyor sana pusula. İlerde sola döneceksen dönmen gereken yerde sola dönüyor pusula. Umarım anlatabilmişimdir mantığını. Ve şahsen bu benim çok daha hoşuma gidiyor.
Pusulanın gösterdiği yöne gidiyorum sonra arkayı gösteriyor yada bazen duvarı gösteriyor bence pusula düzgün değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

YouTube gameplay izlesene
İzledim ama ölünce gene bulamıyorum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Valla Metor 2033 çok iyi oyun çok kolay bir şekilde bitirdim sadece oyunun bir kısmında acayip bir bug oldu, bug yüzünden görev gözükmüyor ve gerçekleşmiyordu baya uğraştırmıştı beni neyse sonra bug geçince görev hemen oldu.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Valla Metor 2033 çok iyi oyun çok kolay bir şekilde bitirdim sadece oyunun bir kısmında acayip bir bug oldu, bug yüzünden görev gözükmüyor ve gerçekleşmiyordu baya uğraştırmıştı beni neyse sonra bug geçince görev hemen oldu.
Hangi zorlukta?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Dostum, oyunu becerememişsin. Metro 2033 gayet iyi bir oyun, ben oynadım bitirdim hiç de zorlanmadım, yeteneksizsen biz ne yapalım :)
Hocam bana mermi vermeyi unutmuşlar bitmiyo oyun nasıl bitirdin

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Pusulanın gösterdiği yöne gidiyorum sonra arkayı gösteriyor yada bazen duvarı gösteriyor bence pusula düzgün değil

İzledim ama ölünce gene bulamıyorum
O zaman dikine düşünmen gerek. Neredesin bilmiyorum ama muhtemelen alt veya üstte hedefin. O yüzden kafayı yiyor olabilir pusula. Hiç edemezsen walkthrogh izle. Oradan bulursun ne yapacağını.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hangi zorlukta?
Geçtim sonunda

Geçtim @Lecter

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Zorlandım ama geçtim;
Karlı bölümü çıkarırsak oyun çok iyi bir oyun bence baya da zevkli
Hocam böyle düşünüyorsan başlığa neden öyle yazmıştın, ama düzeltmişsin. Ben de gereksiz yükselmişim haklısın kusuruma bakma yeteneksizsin falan cidden olmamış.
Geçtiğine sevindim oyunu beğenmemiş olabilirsin de sadece orasından dolayı Metro 2033 oynamayın başlığını saçma bulmuştum ondan yükselmiştim, neyse hocam devam edin Last Night'ı da alırsınız bence güzel seri çünkü :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom