Neler Yeni

Metro exodus için sağlam çalışan türkçe yama var mı

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi indirimdeyken metro exodus almıştım ve şu günlerde oynayasım geliyor daha önce metro 2033 ü ve last light ı bitirdim ve 2 oyunda çok hoşuma gitmişti 3. oyunu oynayarak komple seriyi bitirmek istiyorum fakat oyun için sağlam çalışan türkçe yama var mı alt yazılar vs çünkü ingilizcem pek yok ve oynarken anlamak istiyorum şimdiden teşekkürler

The Semih

80+ Gold
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi indirimdeyken metro exodus almıştım ve şu günlerde oynayasım geliyor daha önce metro 2033 ü ve last light ı bitirdim ve 2 oyunda çok hoşuma gitmişti 3. oyunu oynayarak komple seriyi bitirmek istiyorum fakat oyun için sağlam çalışan türkçe yama var mı alt yazılar vs çünkü ingilizcem pek yok ve oynarken anlamak istiyorum şimdiden teşekkürler

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu kişi yorumlarda çalışmıyor demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunla oynadım.

hocam kendi uygulamasını indirmemizi istiyor güvenilir mi ?

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Metro Exodus'u bitireli 2-3 hafta oluyor. Onların çevirisiyle oynadım zaten. Anonymous uzun süredir piyasada olan bir çeviri ekibi.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
anonymous güvenilirdir ama kullandığın virüs programı türkçe yamaları virüs olarak görür bilgin olsun.Aylık bi ücreti var biraz tuzlu gelebilir ama bence hakediyorlar.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
anonymous güvenilirdir ama kullandığın virüs programı türkçe yamaları virüs olarak görür bilgin olsun.Aylık bi ücreti var biraz tuzlu gelebilir ama bence hakediyorlar.
Hocam ücretsiz kullanamaz mıyım yani ?

The Semih

80+ Gold
Hocam ben bu programı ve yamayı ücretsiz kullanamaz mıyım şimdi bişey anlamadım
Program ücretli değil, indiriyorsun açıyorsun o kadar, içinde abonelik sistemi var ama birkaç oyunu ücretsiz yapmışlar metro exodus ücretsiz gözüküyor. Yani kullanabilirsin. Diğer oyunlar ücretli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,340
Üyeler
163,818
Son üye
YasiNeo