3070 ile iki oyunda 2k ultra akıcı gider miMetro oyunun önceki oyunları da elindeyse şahsen ben Metro Exodus seçerdim.
İblisleri öldürmek güzel keyifli ama bir süre sonra hem başımı ağrıtıyor hem de sıkıyor.
Exodusta sorun yaşayabilirsin3070 ile iki oyunda 2k ultra akıcı gider mi
Hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama her iki oyun da gider tahminimce, internetten testlere bakabilirsin.3070 ile iki oyunda 2k ultra akıcı gider mi
iki oyunda daHangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama her iki oyunda gider tahminimce, internetten testlere bakabilirsin.
3070 ile sıkıntı yaşarsın dedi exodusta o zaman doom mu alayımHangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama her iki oyunda gider tahminimce, internetten testlere bakabilirsin.
Sıkıntı yaşayabilirsin dedi, sıkıntı yaşarsın demedi. İnternetteki testlere bakmanı öneririm demiştim.3070 ile sıkıntı yaşarsın dedi exodusta o zaman doom mu alayım
siz oynadınız mı ekran kartınız nedirSıkıntı yaşayabilirsin dedi, sıkıntı yaşarsın demedi. İnternetteki testlere bakmanı öneririm demiştim.
Ben her halükarda Metro Exodus alırdım.
Oynamadım ama Metro oyunun iyi olduğunu duymuştum. İnternetteki testlere bakmanızı söylemiştim, hala bakmadınız sanırım.siz oynadınız mı ekran kartınız nedir