Beyler bu doom eternal ne güzel oyunmuş. Bayadir vardı yuklemiyordum. Bugün bi oyniyim dedim zevke geldim. Apex oynamayı seven birisiyim doomdaki öldürme animasyonu vs çok hoşuma gitti.
Ben apexi hem battleroyale hemde hızlı olduğu için oynuyorum. Doom eternali fazla düşünmeden sadece kendimi tatmin etmek istediğim zamanlarda oynamalk bir oyun olarak goruyorm. Apexi ztn trde çok seven yok malesefO tarz oyunlar inanılmaz gözümü yoruyor benim ya. Doom'da öyle Apex'de öyle.
3 kere bitirdim mükemmel bir oyun ya rahatlama seansı resmenBeyler bu doom eternal ne güzel oyunmuş. Bayadir vardı yuklemiyordum. Bugün bi oyniyim dedim zevke geldim. Apex oynamayı seven birisiyim doomdaki öldürme animasyonu vs çok hoşuma gitti.
Dediğin silahlara kadar gelemedim. Ama animasyonlar şimdiden aşırı tatmin ediyor. En basit elemanı bile e basıp öldürüyorumDoom gibi ama Açık dünya oyunu istersen Rage 2 oyna.
Doom yapımcıları yapmış oyunu. Hele o efsane shogtun silahı varya geliştirdikçe canavara dönüyor bir manyak oluyor.
Kombo Animasyonlar da çabası. Arabadan atlayıp çıkma ve yere bir yumruk çakma var, yumruğun dalgasından düşmanları havaya kaldırma var öffff