Doom eternal manyakmisin

Mai_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
Beyler bu doom eternal ne güzel oyunmuş. Bayadir vardı yuklemiyordum. Bugün bi oyniyim dedim zevke geldim. Apex oynamayı seven birisiyim doomdaki öldürme animasyonu vs çok hoşuma gitti.

Beyler bu doom eternal ne güzel oyunmuş. Bayadir vardı yuklemiyordum. Bugün bi oyniyim dedim zevke geldim. Apex oynamayı seven birisiyim doomdaki öldürme animasyonu vs çok hoşuma gitti.

O tarz oyunlar inanılmaz gözümü yoruyor benim ya. Doom'da öyle Apex'de öyle.

O tarz oyunlar inanılmaz gözümü yoruyor benim ya. Doom'da öyle Apex'de öyle.
Ben apexi hem battleroyale hemde hızlı olduğu için oynuyorum. Doom eternali fazla düşünmeden sadece kendimi tatmin etmek istediğim zamanlarda oynamalk bir oyun olarak goruyorm. Apexi ztn trde çok seven yok malesef

3 kere bitirdim mükemmel bir oyun ya rahatlama seansı resmen

Doom gibi ama Açık dünya oyunu istersen Rage 2 oyna.
Doom yapımcıları yapmış oyunu. Hele o efsane shogtun silahı varya geliştirdikçe canavara dönüyor bir manyak oluyor.

Kombo Animasyonlar da çabası. Arabadan atlayıp çıkma ve yere bir yumruk çakma var, yumruğun dalgasından düşmanları havaya kaldırma var öffff

Doom gibi ama Açık dünya oyunu istersen Rage 2 oyna.
Doom yapımcıları yapmış oyunu. Hele o efsane shogtun silahı varya geliştirdikçe canavara dönüyor bir manyak oluyor.

Kombo Animasyonlar da çabası. Arabadan atlayıp çıkma ve yere bir yumruk çakma var, yumruğun dalgasından düşmanları havaya kaldırma var öffff
Dediğin silahlara kadar gelemedim. Ama animasyonlar şimdiden aşırı tatmin ediyor. En basit elemanı bile e basıp öldürüyorum

Geri