kesinlikle tercih etme koltuklar inanılmaz kötü bacak mesafesi çok dar tablet var diyolar çalışmıyo bi keresinde sinopa gitmiştim dönüşte otobüs yok dediler gece 2 de anca yola çıktıık yolada 2 adet küçük minibüslerle çıktık laf etmesek ankaraya kadar daha onunla gidicez minibüste bi gram hava yok gece gece hiçbirşey görünmüyo en son anca normal otobüse geçtirdik gerçekten rezalet bir firma bilet almayın aldırmayınBeyler metro turizm ile istanbuldan ayvalığa gitcez en ucuzu metroda bi sıkıntı olur mu sizce en uygunda 700 tl sitesinde 630 tl
Modern bir firma değil şuan. Eskiden iyiydi şuan rakiplerinin gerisinde kaldı bence. Biraz fark verin konfor alırsınız en azından
Eğer gideceğin yere nilüfer ve varan varsa başka hiçbir firma arama. Ayrıca en ucuz bilet hangi firmadaysa onu da alma.
Ankara-Samsun metro turizm ucuz diye binmiştim yıkık dökük bir otobüstü. Sanki köy otobüsüne binmiş gibiydim. Adam en arkaya geçip ayakkabısını çıkarıp uzanmıştı çorabı kokuyordu.
uludağ var 900e ona ne diyonuz çok paramız yokkesinlikle tercih etme koltuklar inanılmaz kötü bacak mesafesi çok dar tablet var diyolar çalışmıyo bi keresinde sinopa gitmiştim dönüşte otobüs yok dediler gece 2 de anca yola çıktıık yolada 2 adet küçük minibüslerle çıktık laf etmesek ankaraya kadar daha onunla gidicez minibüste bi gram hava yok gece gece hiçbirşey görünmüyo en son anca normal otobüse geçtirdik gerçekten rezalet bir firma bilet almayın aldırmayın
Deneyimlemedim bilmiyorum. Ama genel olarak en ucuz biletlerde.. nasıl söylenir bilmiyorum ki. Yolcusu pekte görgülü olmayan tipler oluyor.uludağ var 900e ona ne diyonuz çok paramız yok
vallaha hocam uludağını felan bilmem metro almayın yeter metrodan kötüsünü zor bulursunuz 700 800 e bulursunuz gibiuludağ var 900e ona ne diyonuz çok paramız yok
vallaha hocamm bilet almayın aldırmayın gidin eşten dostan para yolun yine almayın metro rezalet bişeyDeneyimlemedim bilmiyorum. Ama genel olarak en ucuz biletlerde.. nasıl söylenir bilmiyorum ki. Yolcusu pekte görgülü olmayan tipler oluyor.
Beyler metro turizm ile istanbuldan ayvalığa gitcez en ucuzu metroda bi sıkıntı olur mu sizce en uygunda 700 tl sitesinde 630 tl
Otobüse bağlı. Ben geçen bindim otobüs baya lükstü hizmet de yeterliydi, ama otobüs doldu diye ek sefer koymuşlardı o seferin otobüsü 2+2 ve leş gibiydi meselaBeyler metro turizm ile istanbuldan ayvalığa gitcez en ucuzu metroda bi sıkıntı olur mu sizce en uygunda 700 tl sitesinde 630 tl