Adam sorumluymuş gibi soru soruyorsunuz, sanki yasağı o çıkarmış gibiBen sana Fahrettin Koca'sın mı dedim?
Adam sorumluymuş gibi soru soruyorsunuz, sanki yasağı o çıkarmış gibiBen sana Fahrettin Koca'sın mı dedim?
Dostum ortaya bir kanıt attın ben de eleştirdim bunu, ne yapayım Fahrettin Koca'ya DA forum hesabı mı açayım?Demedin ama ailesi varken virüs bulaşmiyor mu gibi sorular soruyorsunuz bu sorunun muhattabi ben değilim karari ben almadim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bir çok yasak var para uğruna deliniyor maske takmanin cezasi olduğu gibi ama şuan yasak şeyde var mesela yaşlilar sabah 10.00 akşak 20.00 arasi sokağa cikabilirler sadece ne kadar uyuluyor onu ben bilemem
Niye senin mesajlarinin sonunda şu yazı yaziyorPandemide 18 yaş altı olduğum halde şehirler arası yolculuk yaptım yanımda dayim vardı kendi şehrime gelince terminalden otobüsle eve gittim o na da bisey denmedi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yaziNiye senin mesajlarinin sonunda şu yazı yaziyor
Ben hep kullanıyorum.18 yaş altındaki bireyler ailesi yaninda yokken toplu taşima kullanmasi yasaktır binemezsin.
Çocuk olduğu kanaatine nasıl vardın knka.Çocuksan zaten seyahat edemezsin.
Telefondan yazıyorum ondandırSM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi bu yazı
eeee okula gidenler ne olacak? ne saçma bir şey ya ? 12 ye gidiyorum daha 18 olmadım napıcam ben
Çocuksan dedim?Çocuk olduğu kanaatine nasıl vardın knka.
Pardon knka.Çocuksan dedim?
18 yaş altındaki bireyler ailesi yaninda yokken toplu taşima kullanmasi yasaktır binemezsin.
Aga ben dün otobüse bindim yaşım 15eeee okula gidenler ne olacak? ne saçma bir şey ya ? 12 ye gidiyorum daha 18 olmadım napıcam ben